Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: darknight

[活動展覽] Darknight走馬看花 Toysoul 2016

雖然HT係必睇,但又未至於因為無左佢就唔去
可能係各公司可見既新品都唔太岩口味
例如3A變形金剛斷LINE後未有目標EB上一次幫襯已經係MR BEAN,籃球免疫
千記買完IM06黑金後未有回復信心
新廠12吋既新品題材唔岩眼緣
近年又買少左笨大野,MB紅藍金迷都唔係太岩
港式車仔係好靚但又無儲
PLAYSTATION,TOMICA同埋四驅車又無玩

不過諗返下,原來唔覺唔覺,我上次買千記愛國者已經係一年前既TOYSOUL
果隻真係好物,黑金真係差太遠...(我又忍唔住吐糟了){:1_240:}
Knightmare 發表於 19-12-2016 11:07 AM
雖然HT係必睇,但又未至於因為無左佢就唔去
可能係各公司可見既新品都唔太岩口味
例如3A變形金剛斷LINE ...

千記堅正. 但個價太貴都唔捨得買.

我都係至在影相、睇囡~
謝謝分享 !!! :78::78::78:
The only sentinel products i am interested are hulkbuster and new century Re:09 one.
多譏分享!
千值鍊果隻變形金鋼係drift而唔係化otimus
隻house of m irom man唔知點解體態硬係好女性:(

謝留名支持~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Trapped 發表於 20-12-2016 06:36 AM
多譏分享!
千值鍊果隻變形金鋼係drift而唔係化otimus
隻house of m irom man唔知點解體態硬係好女性

OK~~~~~

可能等佢上色吧~