Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2017年4月 超合金魂 GX-72 大獸神 (官圖P8)

呢隻幾趣緻
估歐美好受...........
faihim 發表於 13-8-2016 03:31 PM
就算出得再好佢地根本都唔會幫襯,入黎至在吹下水彈三彈四咁囉!

我覺得幫襯與否都唔重要呀~始終係討論區~買左咪分享下,無買就欣賞下咁~~
同埋,,,,有彈有讚先好喎,,,,~我認為中肯批評係好事,,好過一味話好,係咪都話要買抵買咁~

**小弟只係對((就算出得再好佢地根本都唔會幫襯))依句嘢有啲唔理解,,,無惡意,,,因為見過好多人都係討論區咁講....只係基於好奇的心。
令我記起十數年前的唐竹割{:1_214:}
【戦隊スよ!】発動!超合金魂!! 続報ズィ期待ゑクイゆ。
http://tamashii.jp/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
期待,雖然當時已經過左我睇戰隊的時間,但是機體、人物設計非常出色,難怪是經典,不過個個只懂美版go go power ranger,連阿媽都聽過,你都唔好話唔犀利
期待光戰隊、光戰士,第一套接觸的戰隊,又飛機又車隊合體好正!
我都唔識依隻機體,但總好過出XX萬能俠,睇笨大玩變形合體都過癮:)
lostintv 發表於 13-8-2016 11:51 PM
呢隻幾趣緻
估歐美好受...........

近期兩款超合金魂都有海外的知明度(Voltron + Power Rangers),機戰又肯出中文版,看來笨大市場方向會繼續國際化。
以為隻劍齒虎四肢會多d關節好玩d,但睇落應該唔係...
高興見到合金魂系列再有新品推出
但暫時對呢款戰隊合体興趣不大~
其實如果真係開戰隊呢條line, 咁合金魂可以繼續落去好多年
等等看價..........................
還有大把戰隊機器人可以出超合金魂…
先睇價錢再考慮:ar: