Toysdaily 玩具日報

查看: 9629|回復: 22

[玩具攝影] 高質美玩 - DC Icons 系列

呢個系列都出左一段時間,價錢唔貴,但係美玩黎講可動性算唔錯,人臉都有一定水準,我通常見每一盒既QC都唔差,配件亦唔算少,所以我覺得幾抵玩。
呢個系列暫時推出既大部份都係比較傳統經典既角色,遲啲會有新造型,而我入既咁多隻當中,超人我覺得係最驚喜,因為本身我其實好麻麻佢傳統造型,但呢一款玩落又覺得唔錯,唔會太老土。

可動唔錯。我N年前都有玩DC figure 特别係Alex Ross 個批超人、batman、wonder woman ,但可動麻麻。
我都好中意呢個系列,個人覺得DC出得好有誠意,好好玩~
我都喜歡呢個系列, 不過由於玩慣佢地以前7吋大的figure, ICONS 只得6吋感覺細隻o左d. 依家我都只會儲batman角色所以只入了ICONS batman, 其他的都無入.
閃電俠同小丑女都比較中意,本來打算預訂,後來都係覺得睇睇實物再講。
Nice sharing.:love:
lok302007 發表於 8-8-2016 12:40 AM
可動唔錯。我N年前都有玩DC figure 特别係Alex Ross 個批超人、batman、wonder woman ,但可動麻麻。

美玩可動真係一大敗筆,但偏偏好多造型得美玩有出
天涯孤客 發表於 8-8-2016 09:06 AM
我都好中意呢個系列,個人覺得DC出得好有誠意,好好玩~

Agree!成個系列都好用心睇得出,仲出好多無咁熱門既人物
jeffloh 發表於 8-8-2016 09:27 AM
我都喜歡呢個系列, 不過由於玩慣佢地以前7吋大的figure, ICONS 只得6吋感覺細隻o左d. 依家我都只會儲batman ...

我自己有玩1:12,所以SIZE又覺得OK,加上人物佢出得齊,所以呢排集中入ICONS
宜家爭WONDER WOMAN同CYBROG就齊JL
入埋達叔應該會停一停
太上王 發表於 8-8-2016 11:42 AM
閃電俠同小丑女都比較中意,本來打算預訂,後來都係覺得睇睇實物再講。

見晒街喇喎~師兄有冇入?
Top quality as Neca.  Good stuff indeed.  :)
師兄都入好多喎, 最後果張VERY GOOD!:)
條line 既Design係唔錯, 但成日有一兩隻油到鬼五馬六,
我個超人對眼一開盒真係比佢嚇親, 以為眼紅流涙:x
bonna 發表於 8-8-2016 11:20 PM
美玩可動真係一大敗筆,但偏偏好多造型得美玩有出

睇完呢帖琴日返屋企入左,等緊到貨,配件度有個錘啱好又可以同12月shf只哈莉一齊玩。
DC Icons可動如何
DC 出過這系列, 又幾正喎 ........