Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 剛到手的Knightmare BATMAN, 有驚喜!!

doggedyin 發表於 31-7-2016 04:34 PM
剛出的bluray有這板本嗎?

有,好多版本o嘅blu-ray都有加長版
doggedyin 發表於 31-7-2016 04:34 PM

只要是Ultimate Edition 或者是加長版就係,或者可以睇片長,戲院版係150分鐘,加長版係180分鐘。外國好多評論都係認為要炒咗電影公司最終決定要剪到2個半鐘版本的高層。明顯導演本身版本好好多,導演版超人同蝙蝠俠比重相約,可能電影公司班大佬見超人有前一集可以講小啲,就咁出咗事
chungyuihing 發表於 31-7-2016 04:46 PM
只要是Ultimate Edition 或者是加長版就係,或者可以睇片長,戲院版係150分鐘,加長版係180分鐘。外國好 ...

梗係諗住用加長版賺多一筆
呢隻大愛~~!
可惜抽唔中,又炒到成 !(((  ~~~
本身對佢都有興趣, 可惜要入場取貨先得所以最終都無訂. 睇完師兄d圖當買o左算了哈哈~~
呢隻我拎左, 真係比預期正好多:)

香港買到的blu ray都有加長版. (我買的是最基本的雙碟2D版) DVD就無.
milkgaryjeff 發表於 1-8-2016 09:55 AM
呢隻大愛~~!
可惜抽唔中,又炒到成 !(((  ~~~

炒就無謂喇,我都抽唔中,係Vip朋友唔訂讓俾我
jeffloh 發表於 1-8-2016 10:04 AM
本身對佢都有興趣, 可惜要入場取貨先得所以最終都無訂. 睇完師兄d圖當買o左算了哈哈~~

要入場拎真係好麻煩...
不過我有朋友陪就當順便啦
反正又抽到同一日訂Joker 同MK VI
希望師兄鍾意D 圖啦
kimlam 發表於 1-8-2016 02:05 PM
要入場拎真係好麻煩...
不過我有朋友陪就當順便啦
反正又抽到同一日訂Joker 同MK VI

我只訂了裝甲版batman同black chrome版, 希望快d有得拎啦~
我覺得為自己喜歡的玩具影下相, set下pose係好開心的事, 不過我已經少玩了1:6好多了, 反而玩返6吋figure多. 但自小朋友出世之後要影figure都唔易, 好多時揀塊牆做background就算. 雖然無買到不過又無話可惜啦, 都係果句, 睇其他人的post都好開心了~
toysfun 發表於 1-8-2016 12:40 PM
呢隻我拎左, 真係比預期正好多

係,我初初都覺得個造型好奇怪...
但睇睇下又幾特別!
kimlam 發表於 1-8-2016 02:24 PM
係,我初初都覺得個造型好奇怪...
但睇睇下又幾特別!

呢類小有造形值得收藏, 不過為護D假皮真係....MISSION IMPOSSIBLR。 唯有搵定D後備布樓 :cool:

有。4K bluray。
mushroom 發表於 31-7-2016 10:18 PM
梗係諗住用加長版賺多一筆

相反, 剪短咗就可以每日係戲院播多一兩場.賺多两筆.
打住風去