Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys 1/6 Diecast Iron Man Mark VI Collectible Fi

有冇聲氣幾時派呀?影都唔見?今年一個show都冇擺出嚟!{:1_375:}
Amuro0093 發表於 26-9-2017 11:25 PM
有冇聲氣幾時派呀?影都唔見?今年一個show都冇擺出嚟!

記得訂果時店員話出年(即今年)第四季左右,但可能hulkbuster改設計單野,影響埋其他product既生產進度。。
tony2013 發表於 27-9-2017 05:05 AM
記得訂果時店員話出年(即今年)第四季左右,但可能hulkbuster改設計單野,影響埋其他product既生產進度 ...

話10月唔定, 12月唔定, 這是我昨天打去secret base問的

希望10月有啦, 如各位師兄有消息, 請通知我們. 謝謝

慢工出細貨,我唔介意等,因為有舊膠版,2.0出得都希望盡善盡美
我上星期問過ht職員,佢地話年尾先有
Does any ching know when this will be released?
Syxcat 發表於 13-11-2017 02:44 PM
Does any ching know when this will be released?

hopefully end of dec

Thanks Ching :77:
期待早些派貨
等新年吧,以往HT,1月頭都出派IM一款強勢作,我估今次都會係
最怕甩色命運...........
訂了成年有多 !:unhappy:
明天是12月了, 希望Hottoys 派Mark 6 合金而不延期到1月.
打電話去secret base問又話未知..

網上流傳照片

總算有D野睇下。。。我超期待呢隻