Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys 1/6 Diecast Iron Man Mark VI Collectible Fi

腰近似mk45可動性,希望大貨再改進

我覺得好似係硬腰...改良左,但應該都係硬...
niknay 發表於 26-7-2016 08:28 PM
肩位無拉出式關節???

我都比較在意這一點,不過都照抽,看看是否繼續逢抽不中。

比起上次
請問訂得未呢??
係好靚呀! 如果我有兩隻初版, 又儲緊1:4, 係咪應該等1:4 好D呢?
我覺得1/4 真係好靚 , 可惜1/4 既價錢做唔到合金, 反而1/6 合知金真係做得唔錯 , 最小拎上手時重手左  
新做的合金真的一流,43、45、46(辦),war machine係爭個marking,但非戰之罪,因各品牌都係要改,可動性又高
反而重出的3大倒退,真令人氣結
交叉人 發表於 27-7-2016 10:43 AM
新做的合金真的一流,43、45、46(辦),war machine係爭個marking,但非戰之罪,因各品牌都係要改,可動性 ...

43、45 真係暫時 1/6 頂峰之作! 好勁
唔再擺爆地pose?
天碼 發表於 27-7-2016 12:01 PM
43、45 真係暫時 1/6 頂峰之作! 好勁

這兩隻真心正到爆。
shing045 發表於 26-7-2016 05:56 PM
無講邊度、幾多合金,唔通個地台先係合金

駛唔駛逐件parts同你講邊d係膠邊d係合金?
呢隻有冇"cup"蓋眼著燈?
剛收到hot toys e-mail話我中咗叫我 24/7/2016去會場! 要我回到過去:(

Please print out or present this confirmation letter together with the QR code on your smartphone and arrive at Hot Toys' booth (E05) at Hong Kong Convention and Exhibition Centre (Address: Hall 1, 1 Expo Drive, Wanchai, Hong Kong) on 24 July, 2016 between 10am to 2pm.

(*顧客請於2016年7月24日上午10時正至下午2正期間前往香港會議展覽中心Hot Toys展位 (E05) (地址: 香港灣仔博覽道一號, Hall 1)向工作人員出示已列印的確認信或於智能手機上的確認信及QR code方可辦理預訂手續,逾期作廢)
再收到更正信叫我29/7去