Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 超合金魂 GX-70 鐵甲萬能俠Z D.C.

等笨大出十五機合一.....其他無視!
大慨是...認為大多萬能俠粉絲年齡層也較高, 一般也有經濟基礎, 多數能承受多次推出的經濟壓力...所以...

超合金魂GX-70сЖ⑦ヮみZ 第2回
http://hobby.dengeki.com/news/245043/

找越智一裕監修GX-70
重現劇場版"сЖ⑦ヮみZ対暗黒大将軍"的外型
凡高 發表於 29-7-2016 05:25 PM

就快可以出夠十五隻萬能俠比我地合體啦
唉...... 笨大唔厭大家都厭! :67:
凡高 發表於 29-7-2016 05:25 PM

我都等…光速電神。。。
聽聞這team開發人員傾向懷舊,我估可能會用電鍍,可能會有鐵甲飛拳,不過點都好......悶死人......:unhappy:
攪攪大武士的變形仲好啦!
影武者 發表於 30-7-2016 09:25 AM
大慨是...認為大多萬能俠粉絲年齡層也較高, 一般也有經濟基礎, 多數能承受多次推出的經濟壓力...所以...

睇80年代合體機械人動畫大既細路都唔會細得去邊
高達又懷舊ver,超人又懷舊Ver,萬能俠又懷舊ver....
懷舊還懷舊,千祈唔好搞到連活動能力,產品質素去返七八十年代噃:78:
rainmaker313 發表於 11-8-2016 12:13 AM
懷舊還懷舊,千祈唔好搞到連活動能力,產品質素去返七八十年代噃

七八十年代 既 合金玩具質素 其實比現今好 .... :(
己經入到麻麻,不入了
h9830567 發表於 24-7-2016 05:56 PM
找到了消息來源了⋯⋯失望中,以為是十五機⋯⋯
http://hobby.dengeki.com/news/2338 ...

五獅再加十五機................笨呆也必須為買家荷包的承受力考慮
leo86197 發表於 25-7-2016 12:23 PM
我等GX-100的鐵甲萬能俠 再來買...

ME TOO.....不過100不知等不等得到????????????
可變戰士 發表於 10-8-2016 08:46 PM
唉...... 笨大唔厭大家都厭!

其實笨大個設計師都厭到嘔,不過無計,為左生活。