Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 超合金魂 GX-70 鐵甲萬能俠Z D.C.

sonicking 發表於 25-7-2016 11:02 AM
72年首播, 屬於60後應該是正確的.

香港74年先播......
我等GX-100的鐵甲萬能俠 再來買...
悶,超悶,極悶,悶爆,悶死......:die:
我是early 70年,最早的記憶大概在五歲吧,印象有在電視上看過Jeeg、Gakeen。Mazingsr無記憶。最有印象是80年前後幾套機械人卡通:宇宙大帝、六神、黃金俠、高迪安Macross。(高達其實對當時d細路仔來說覺得沉悶,只是後來被捧上天。)之後,都少看電視了,強逼去了補習班。
鐵甲都出了咁多款 ? 睇下今次又怎樣 .......
萬能俠好悶,同ironman一樣悶
喂喂喂
幾時

帝皇萬能俠
要大版

你3歲都仲記得有睇過你好野喇!

我好肯定我自己3歲時D卡通睇完都無記憶

懂性大約在5歲吧
搞錯呀,又係佢,好討厭呀!
出第二隻合體機械人特別色好過啦,黑金六神啦!
是我們自找的,是我們令到笨大不思進取的,出得差又買,一模百用改色又買,新合金百獸王同二十幾年差不多的又話買,唔好怪笨大啦.
鐵甲萬能俠 ...........i hate it much
lukyuet 發表於 26-7-2016 04:41 AM
是我們自找的,是我們令到笨大不思進取的,出得差又買,一模百用改色又買,新合金百獸王同二十幾年差不多的 ...

認同,但都訂了百獸王,當圓一個夢!
顶又來跌架慢轮合.......等GX1001:)

http://tamashii.jp/special/dynamic/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我最有印象係忍者戰士飛影