Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ray文

[玩具攝影] 超合金鐵甲萬能俠(Hello Kitty Ver.)登場!!!

[quote]nela 發表於 21-7-2016 09:49 PM
其實呢個小合金萬能俠1號出

其實一定唔止6只, 因為有好多版本好似冇改一樣既我就冇入到....同埋我呢度都未齊晒.........:he:
真係long time no see la nela兄~:)
可變戰士 發表於 21-7-2016 10:55 PM
哩隻本身有訂, 但周圍都插水老細叫我自己去買!

呢隻你都有訂.........真係估你唔到......:@
我都係見出面插水先入之嘛.....:p
Not many brothers can accept this style
又入正野...
:help:
huiharvey 發表於 22-7-2016 09:33 AM
Not many brothers can accept this style

冇錯呀, 一定唔多, 所以會有平野玩又唔洗炒..........{:1_377:}

正野你都一早入晒啦............{:1_374:}
ray文 發表於 22-7-2016 09:30 AM
呢隻你都有訂.........真係估你唔到......
我都係見出面插水先入之嘛.....

不過我無你咁幸福, 買唔到插水價. {:1_222:}
哇,戰隊又多一件。。。。。紀念超合金魂推出20周年的GX-70,不會又是Mazinger吧。。。。。。。。
可變戰士 發表於 22-7-2016 10:31 PM
不過我無你咁幸福, 買唔到插水價.

你唔買住O者...............:58:
gazza1211 發表於 22-7-2016 10:41 PM
哇,戰隊又多一件。。。。。紀念超合金魂推出20周年的GX-70,不會又是Mazinger吧。。。。。。。。

都有咁既機會...............:36: