Toysdaily 玩具日報

查看: 6062|回復: 24

[玩具攝影] 超合金鐵甲萬能俠(Hello Kitty Ver.)登場!!!

2016年6月超合金鐵甲萬能俠(Hello Kitty Ver.)終於都推出了, 今次最特別之處當然就係與HELLO KITTY crossover啦..........:78:不過呢點亦係最多人接受不了呢...........:^相信真係超死硬粉絲或喜愛crossover特別版先會入手喇........:handshake:
由於近排較忙都未有咩時間set棚影靚相, 今次都係純粗影分享...........:)

一貫QQ設計風格~

包裝內配件一覽~

頭部close up特寫~

招牌HELLO貓POSE~

裝上背翼及腰帶~

特別設計台座~

最後再送上萬能俠大合照~

背景同大合照都靚
mushroom 發表於 20-7-2016 09:39 PM
背景同大合照都靚

THX牛牛...............:)
ray文 發表於 20-7-2016 09:48 PM
THX牛牛...............

百獸王等你報告

.......
Add marks for support and mine is still keep in box.......... :26:
終於都見到文爺出PO............... {:1_236:}

支持{:1_220:}
文兄好久沒出報告,支持!!
mushroom 發表於 20-7-2016 09:52 PM
百獸王等你報告

.......

我仲諗住等你............:^
Douglas.M.Saint 發表於 20-7-2016 10:43 PM
Add marks for support and mine is still keep in box..........

thx德哥, 你點同呢, 你日日都咁多貨入, 邊有可能玩晒呀.........:he:
可變戰士 發表於 20-7-2016 11:12 PM
終於都見到文爺出PO...............

係咩..............冇法啦, 呢排忙嘛.........:78:
gazza1211 發表於 21-7-2016 01:06 AM
文兄好久沒出報告,支持!!

謝gazza兄, 所以真係好佩服你仲可以出到咁多正post~:)
Nice review. :78:
其實呢個小合金萬能俠1號出咗幾多個版本? 我數你 last 圖,是否6只?

Ps...long time no see yr sharing
ray文 發表於 21-7-2016 10:47 AM
係咩..............冇法啦, 呢排忙嘛.........

哩隻本身有訂, 但周圍都插水老細叫我自己去買! :DD

thx...............:78: