Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Star Wars 7 《星球大戰:原力覺醒》Rey (Resistance Outfit) 1:6

takeshi 發表於 15-7-2016 01:23 AM
實物唔係太差---係
係TD呢度,某D鬧得呢隻rey面相ge人 9成冇隻figure係手,你明的~

呢隻我有抽,希望中啦:handshake:,我真係幾鍾意呢個角色同女演員:shy:,再加上估佢一定出呢套衫,係估唔到咁快o者:(,我都見呢到好多C兄話唔入拾荒者等呢套先入,但說來奇怪,呢套出好多人又X:Q,話同拾荒者個樣一樣,但套戲入邊造型都真係咁架WO...{:1_375:}
算啦,呢到上來睇下資訊就好,人地既留言就得閒先笑住睇啦:38:...
chungyuihing 發表於 15-7-2016 02:06 AM
頭雕其實好似架喇,我一直糾結,女主角身材有隻figure咁勁咩?

我比較過BODY,覺得係紅巫及BW同一個BODY...
(目察胸圍同度身高...):36:
I remember many people previously said prefer this end of movie look but now everyone said the BB8 set is much better?  

By the way, the ones who kept saying this Rey head sculpture is bad, go to SB take a look before talk trash!!
bbq1120 發表於 15-7-2016 03:03 AM
我比較過BODY,覺得係紅巫及BW同一個BODY...
(目察胸圍同度身高...)

REY和女巫一樣高170CM
但比BW高(163CM)

我也去過sb看實物,不差ok的,起碼比之前出的bw 好
BB-8set好好多喎~~~
bbq1120 發表於 15-7-2016 02:57 AM
呢隻我有抽,希望中啦,我真係幾鍾意呢個角色同女演員,再加上估佢一定出呢套衫,係估唔到咁 ...

外國班佬好鐘意Daisy Ridley,我都岩:shy:,加上星戰從未用女性做主導,真係爆出來

yes...呢到某D留言...笑下算啦...真係玩ge有幾多人..吹就叻...

當然 吾係話呢隻完美(我指拾荒者),我再研究過,身形同頭比例仲係爭DD..好在Daisy本身身形吾算好model果種高挑身形..所以出來未算好異相但一定有得改進...HT再吾出新女素體真係吾掂..

至於resistance呢隻套衫希望再fine tune下D物料....

致於個胸,係大左少少,但Daisy佢都吾係完全冇料到...女人ge嘢一向可時大時細...你又明的...:p

所以我只想話係呢個價下...我收貨,要再好ge去玩高檔野外國custom law.(但我夠膽講班友又點會買..)因一定吾係呢D價...

我淨買隻Han solo頭雕係2/3 figure價...
訂左BB8 set者表示冇興趣
bbq1120 發表於 15-7-2016 02:41 AM
多謝C兄提醒,我見D人講佢係(第五寶),就以為係動漫野,SORRY...

咁又唔使sorry, 大家分享下姐
非會員,已登記,現在更在意會否出埋Luke老年版
HT
你          好       嘢~

已經見到有老翻頭,HT明顯製作流程中已出漏洞....

套衫同褲太厚,未能重現在電影中 show 出 rey 的身形, 失敗!
個人睇法: SW 個頭雕,我覺得好似

Rey個頭雕,大貨同之前相比,我唔鍾意佢多左舊牙膠

見出款新既,希望有個岩心水既頭雕,都好合理姐下嘛?

利申: 有SW new avengers版,訂左CW版,已取拾荒Rey

講多兩句; SW 係少數HT做得靚既女性頭,Rey個頭day one我都唔覺做得好,純因為幾鐘意daisy ridley同 star wars fan所以入。HT大貨改完,其實整體係好左,似左,可惜舊牙膠好礙眼,要就一就角度欣賞。
chungyuihing 發表於 15-7-2016 01:32 PM
非會員,已登記,現在更在意會否出埋Luke老年版