Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Star Wars 7 《星球大戰:原力覺醒》Rey (Resistance Outfit) 1:6

這隻令我諗起上次Avenger 2 紅女巫特別版,我堅信Star Wars EP8 又會有另一造型!
真係講聲。。hottoys 你好hea.....個樣已經係牙膠樣,仲只係換件衫仔...最慘係.連張products相都影得求期到不得了,呢度大把師兄求期影都影得靚過佢多多聲....唉..ht 已經由hottoys  變左做heatoys

Heatoys不能同意更多!  發表於 14-7-2016 08:33 PM
Great figure. :love:
呢個頭應該配個囧樣呀嘛..
呢個咁既頭雕仲好意思
人家明明是個靚女來的

wkt2157 發表於 14-7-2016 05:08 PM
這隻令我諗起上次Avenger 2 紅女巫特別版,我堅信Star Wars EP8 又會有另一造型!

SW SP 版靚個 呢個 Rey SP 版好多啦⋯⋯
最好笑係當隻Rey放響隻Finn 隔離,即時變咗小矮人,隻Finn係用阿諾素體,高到呢
我仲諗住而家隻REY個頭咁唔掂,遲下等出呢套衫先再入
點R知搬個頭過去換件衫算,無野呀嘛HT
惟有等EP8再睇下點喇
niknay 發表於 14-7-2016 09:36 PM
人家明明是個靚女來的

佢真係好有氣質,所以一路X一路比錢訂,好彩實物唔係太差,因為係就咁睇隻1/6係唔覺係開口的...
再加上呢隻SP套衫造型其實幾靚,不過要抽,又要入場拿....唉...:42:
bbq1120 發表於 15-7-2016 12:47 AM
佢真係好有氣質,所以一路X一路比錢訂,好彩實物唔係太差,因為係就咁睇隻1/6係唔覺係開口的...
再加上呢隻 ...

呢隻冇講過係動漫會派貨
我覺得唔錯丫~~呢個造型的確期待已久!
bbq1120 發表於 15-7-2016 12:47 AM
再加上呢隻 ...

實物唔係太差---
係TD呢度,某D鬧得呢隻rey面相ge人 9成冇隻figure係手,你明的~

呢隻吾係入場拿,之後直接去SB提貨。

一向動漫特別版少少出好似Avenger 2 紅女巫甘都係換套衫,比特別like的人,吾係大,D人又特然覺得甘做好出奇要鬧?
頭雕其實好似架喇,我一直糾結,女主角身材有隻figure咁勁咩?
roy9042002 發表於 15-7-2016 01:12 AM
呢隻冇講過係動漫會派貨

多謝C兄提醒,我見D人講佢係(第五寶),就以為係動漫野,SORRY...:(