Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys 1/6 BVS Knightmare Batman toy fair exclusive

roywong 發表於 8-7-2016 01:29 PM
他電影件大褸好似係斜布嚟,點解要用仿皮呢?明知擺得耐會溶皮。

你提醒左我.......算, 我都係唔買. 反而隔離damtoys隻女兵幾吸引
SNAKE.7 發表於 8-7-2016 05:48 AM
題外話:聽聞出藍光時30分鐘加長版會另呢一幕變得有意思一點

呢一幕記得冇改過,加長版主要加番多啲超人嘅比重,同埋張Luthor個鬼計由一開始已經開始,但呢一個「夢」係透露最多Justic League電影去向,Darksheid, Steppenwolf, 緊接似夢非夢嘅閃電俠嘅越空警告,但係佢嚟早咗Bruce完全唔知佢係邊個同講咩

呢張比較清楚,我覺得至少要做少少舊化
本身覺得呢隻可有可無,但1/6 BATMAN都買到7788...
而且造型又係幾特別,如果抽到就去訂,抽唔到亦無所謂
batman 用scaR 同埋1911真係搞笑
其他野都冇咩投訴,唯獨是件褸做咩咁身痕改假皮?又唔襟擺又唔跟戲
之前隻辦都好似布料黎架?至憎肯定會爛既假皮,幾時先肯棄用呢隻料呢?
我本來最期待這隻baman,而家就係因為件假皮褸,口吾買了!
kimlam 發表於 8-7-2016 06:59 PM
呢張比較清楚,我覺得至少要做少少舊化
本身覺得呢隻可有可無,但1/6 BATMAN都買到7788...
而且造型 ...

點解我點睇件褸都似係皮(羊仔皮之類?).....:(
網上EBAY之類搜尋BATMAN COAT都係LEATHER喎,雖然都係D仿戲服.
關於件衫係皮定布,DC有戲服展覽,自行睇相判斷最實際

chshting 發表於 9-7-2016 02:01 AM
關於件衫係皮定布,DC有戲服展覽,自行睇相判斷最實際

就咁睇係皮黎∼ 薄果隻
chungyuihing 發表於 8-7-2016 01:56 PM
呢一幕記得冇改過,加長版主要加番多啲超人嘅比重,同埋張Luthor個鬼計由一開始已經開始,但 ...

等到19號先買碟認真睇,不過真係好多段都好勉強拍出黎
我覺得似皮,,,,
SNAKE.7 發表於 9-7-2016 05:07 AM
等到19號先買碟認真睇,不過真係好多段都好勉強拍出黎

根本wb係想快D推JL先決定唔拍MOS2而拍BVS
見wb連潛水俠閃電俠都唔拍住,都唔知點解要咁趕?