Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2016年12月 超合金魂 GX-71 百獸王 GOLION / VOLTRON (官圖P27)

Eagerly waiting. :46:
唔理情意結住...如果圖片已經係final version, 我覺得笨大呢次真係唔合格囉, 雙手仲係用條尾做組合位, 獅子腳仲係就咁屈埋而唔係收藏好, 同30年前個設計一樣冇進步過, 仲有動畫裡面d獅子係有頸的, 以笨大依家的技術要做埋根本冇難度...但係按呢半身就咁睇o既話, 睇怕都係向30年前版本致敬囉...
唔係化化化化x100000000, 合金魂魂不死👍🏻
nobita16 發表於 2-7-2016 05:43 AM
唔理情意結住...如果圖片已經係final version, 我覺得笨大呢次真係唔合格囉, 雙手仲係用條尾做組合位, 獅子 ...

背翼joint位一樣咁明顯。

恐怕最終成品出來的效果,只跟金毛獅王一樣。
好滾動,還實物再評
用返舊技術出我都無所謂!以前個隻我覺得無咩問題
睇定d先,希望唔係最後一隻
夢想一(百獸王)快達到,夢想二和三(十五機、光速電神)希望也能達到,但點都好,超合金魂仍然繼續下去就系好消息
終於等到你了.:handshake:
終於等到了{:1_377:}
老早就應該出嚟打殘PK TOYNAMI啦
雖然我唔中
bigtomm 發表於 2-7-2016 12:08 AM
響美國發表!
似乎唔看好亞洲市場波。
也是,鬼佬的確好喜歡百獸王,否則又點會出咁多公仔書呢

百獸王,DBZ響美國好Hit, D明星成日買百獸王,DBZ產品.

美劇有D內容成有百獸王添.:x
如果係用Voltron名義出,始終係覺得差少少,唔夠原味……
以前出新產品多數先公佈黑影,設計圖,灰模,上色成品 。但今次一公佈就係上色成品!
其實英文應該叫"Goldlion"才是當年的名字