Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 千值練 RIOBOT MGSV ST-84 Sahelanthropus

廢柴 發表於 27-6-2016 06:01 AM
感謝報告~~

想問呢隻後面支炮同個波可唔可以拆?

炮同波都可以拆,但係個背包就唔拆得
billykcy 發表於 27-6-2016 12:35 PM
CHING 你隻FSS好有FEEL....

我好中意BANG-DOLL:)
呢隻真係好正 可惜咁大隻冇位擺
Hjl 依家減價, 平過一半,想入手係時機
evil129 發表於 15-8-2016 03:55 PM

之前Amazon最平都系去到19xxxyen,現在HLJ得番15xxxyen,真系平到爆!

可能現代玩game的人,都唔太玩貴價figure,呢個做得不錯都冇咩人吼,難得有廠有心做冷門嘢。(千值早大半年前demo過隻海王星戰士,都很有興趣,可惜應該唔會出。)
Ching, 好like你Rex下面果d軍事野, 全部係模型?
千二蚊到真低玩。
呢個價錢同模型嗰隻差唔多價。
全靠師兄堅料, 令小弟終於可以趁低吸納呢隻神物, 順便哀悼下MGS+小島呢個神組合……
evil129 發表於 15-8-2016 03:55 PM

依家已經15000多啲...
直頭係60%OFF,爽到:$
gazza1211 發表於 16-8-2016 10:43 AM
之前Amazon最平都系去到19xxxyen,現在HLJ得番15xxxyen,真系平到爆!

可能現代玩game的人,都唔太玩 ...

講到GAME題材,千記仲有兩只Z.O.E都勁插水......
做冷門嘢係咁啦,鬼叫笨大唔肯出:^
codianno 發表於 16-8-2016 10:52 AM
Ching, 好like你Rex下面果d軍事野, 全部係模型?

HAHAHA多謝!
兩部HMMWV係田宮模型,其他多數係合金成品
kogfss 發表於 17-8-2016 12:42 PM
呢個價錢同模型嗰隻差唔多價。

係呀....壽屋果隻模型都差唔多成千蚊,仲要自己砌自己上色,變形要換零件:(
mafti 發表於 26-8-2016 05:31 PM
全靠師兄堅料, 令小弟終於可以趁低吸納呢隻神物, 順便哀悼下MGS+小島呢個神組合……

宜家呢個價我都想入多隻收藏...:he:

哎,哀悼下MGS+小島呢個神組合+1
MGS新作好似已經有消息,不過據聞搞到不倫不類(打僵屍):ice:
好好地一代神作, 落得萬人齊Fxxk……可悲