Toysdaily 玩具日報

查看: 12927|回復: 31

[分享討論] 重塗Marval Legends Agent 13

睇完美國隊長3之後,追返隻AGENT 13陪隊長,不過Marval Legends未出電影版,我漫畫版都照殺住先,:57:
當然,原本大貨就(非常艷麗),我對(靚既標準)又比較另類,所以用自己既方法重塗過,去到自己接受到既程度,:34:
都係果句,唔一定岩大家口味,但歡迎討論,好/壞評語都接受,去小量相先,多人睇/回覆再影多D POST上來更新,THX!!!:77:
鳳眼鷹嘴,天生一副美人相:(...

果然係特工,可以做到變色龍既眼睛分開對蕉...:p

殺氣滿載,見人打人咁...:DD

我都係鍾意一般既平民...:shy:

我好貼地架,正常鬼妹仔我就夠了...{:1_203:}

開開心心埋幾好...{:1_220:}

比個全身照大家睇,{:1_226:}

最後乖乖陪隊長啦{:1_211:}

多謝觀賞:77:
油過靚好多。。。。:$
mogibo 發表於 24-6-2016 03:54 PM
油過靚好多。。。。

mogibo兄你重塗果D仲正:D,我都有追開你POST架:love:,我呢D跟本係小學生手藝:(...
bbq1120 發表於 24-6-2016 04:51 PM
mogibo兄你重塗果D仲正,我都有追開你POST架,我呢D跟本係小學生手藝...

你哩隻我都想買,但個樣又好似怪怪地咁🙈🙈🙈
mogibo 發表於 24-6-2016 08:57 PM
你哩隻我都想買,但個樣又好似怪怪地咁🙈🙈🙈

原裝個樣真係買唔落手,:blame:
只係咁岩有隻抽先左BAF半價,而我又想搵佢倍隊長先入...:(
bbq1120 發表於 24-6-2016 11:30 PM
原裝個樣真係買唔落手,
只係咁岩有隻抽先左BAF半價,而我又想搵佢倍隊長先入...

半價:time:咁平我都想要,希望我都有緣見到啦

我算好彩,洛基入到隻超平價斷腿既,我唔要個BODY,齋留頭,頭盔加權杖,重塗完換落Bruce Banner身上,一流:)

漫畫版紅巫,又係一街死貨時賤價入手:p

Maria Hill都係單買仲要正常價入手,唔洗食SET:$

亞RAY就係好朋友去日本幫我買,香港既半價:DD

真心,食SET/炒價,我都唔會入,無就算:78:
重塗左正好多, 有參考價值
油得幾好啊,謝謝分享!
gl_edmond 發表於 27-6-2016 02:06 PM
重塗左正好多, 有參考價值

多謝支持,其實想幫佢改髲形,CUT左馬尾,用整形不地改電影版長髲,不過時間關係,等一次再有機會先了...:78:
tolete 發表於 27-6-2016 02:52 PM
油得幾好啊,謝謝分享!

多謝C兄支持就真,近排TD的討論氣氛低左好多,可能大部份會員去左FB既玩具谷分享同討論了...:(
bbq1120 發表於 28-6-2016 10:43 AM
多謝支持,其實想幫佢改髲形,CUT左馬尾,用整形不地改電影版長髲,不過時間關係,等一次再有機會先了...

我咁改:

好強!!!! good job

zXDVFASGsSAGASgASgAggSDgeG
SAFSASAFSFFASFSAFSAFSFSFfFFF
樓主有冇擔心佢地有塵?

好正呀{:1_221:}!最衰我無呢個髪形啦{:1_372:},又唔捨得用直髪版BW頭油金髪:help:...
所以先諗用整形不地改...:(