Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys Update for diecast 1/6 war machine mark iii

兩K野一隻玩十隻、八隻真係有d滯,再買真係要有愛,HT唔攪好d真係搵鬼買!
今次加返少少野算後知後覺
desorb 發表於 19-6-2016 10:43 AM
其實好多出左少人訂,又冇人話點解HT 加多d野去唔救亡?其實而家香港好似無論任何事好定唔好一定都有人吵 ...

師兄所言就真係夠客觀! 個個都可以咁去諗, 就天下太平了:73:
ultramanwai 發表於 19-6-2016 03:22 PM
師兄所言就真係夠客觀! 個個都可以咁去諗, 就天下太平了

加配件又要串幾句, 唔加又要話少野玩..
真係唔知D人想點
隻FIGURE係套戲上畫前公佈
D資料一定唔會俾足!
做辦既師傳根本只能靠Marvel或迪士尼既拉臣圖去做辦
當然HT係定價上都會預左就算追加配件佢地都唔會蝕
但唔加配件佢地亦一樣有錢賺, 大家都吹佢唔漲!

早D開訂, 又要diu唔一早做好D, 救亡乜乜柒柒
如果要等齊哂資料先開始做辦, 到時遲開訂咪又肯定有班友係度嘈話點解唔開訂唔知佢想點之類
一間公司都係要賺錢, 緊係要貼住最HIT既時間開訂
雖然HT的確唔係每隻FIGURE都做到足同埋某D野係有所保留
但衣家套戲上左先有新資料去加新野既情況下
對於訂左都未訂既人都係一個good news
仲想點
冇辦法,正如我在這裡講一講 Y拍 d 野,讚下 HT 就會比人話是炒家、打手一樣,已經見怪不怪!這裡風氣就是這樣。
有full gear有返少少興趣
起碼似返樣~~~很大機會訂!
反而想知狼牙棒有冇燈著?
roy9042002 發表於 19-6-2016 10:45 PM
反而想知狼牙棒有冇燈著?

yes, with LED function on the baton.
2littlemoney 發表於 19-6-2016 11:02 PM
yes, with LED function on the baton.

it's great, thanks.
其實我覺得係電影公司有約定唔可以公佈住,因為造型係電影內大戰既劇情,比大家知道有全彈發射就會無驚喜了...{:1_222:}
PS:只小我睇呢幕時係有驚喜先.{:1_223:}
剛落訂
價錢照舊 但係出貨期由今年12月推遲到下年第一季
換件非機關 舊棒棒取消
desorb 發表於 19-6-2016 10:43 AM
其實好多出左少人訂,又冇人話點解HT 加多d野去唔救亡?其實而家香港好似無論任何事好定唔好一定都有人吵 ...

KA個隻咁遲出都吾見做到呢個場面啊!
niknay 發表於 19-6-2016 07:49 PM
有full gear有返少少興趣

不知KA又會否加返呢?
jedi 發表於 18-6-2016 10:02 AM
又系佢地........條水食唔完, 真系還有咁多人訂?

因為IR0NMAN所以多左好多好多人玩HT,亦使好多少年男女開始睇美漫。呢個熱潮有排都未過!當然,玩具價錢再推上的話,很多人會有心無力。我呢
唔願花兩千入合金勒!
情況有啲似聖衣神話:he:出到今上下又由零開始