Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys Update for diecast 1/6 war machine mark iii

可能我英文差,有邊句英文寫有機關?

HT已經去到 開訂個幾兩個月無人問津 先黎改版救亡
點解唔一開始就做好D呢
hoho10120998 發表於 18-6-2016 01:33 PM
點解唔一開始就做好D呢

因為一開訂就排兩三層樓就不需要改
有野追加 , 總好過無吖 , 希望快D派貨 :)
Ht 做乜都偷!做乜都留一手!
可能隻hulkbuster要延期搞到ht出呢d圖想平熄民怨
billy007 發表於 18-6-2016 10:09 AM
睇圖九成係換件,唔係機關

我都覺
$21XX 有頭雕有機關

唔信
[quote]dvddvdhk
hoho10120998 發表於 18-6-2016 01:33 PM
點解唔一開始就做好D呢

HT d 野真係越來越訂唔落手,對上訂一隻已經係 chromed armoured batman!
2littlemoney 發表於 18-6-2016 06:34 PM
HT d 野真係越來越訂唔落手,對上訂一隻已經係 chromed armoured batman!

http://tmp.toysdaily.com/discuz/ ... page%3D1&page=5
師兄你係米訂太多figure先前話訂左,衣家又話冇訂:cool:
SinGus 發表於 18-6-2016 07:03 PM
http://tmp.toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=245605&extra=page%3D1&page=5
師兄你 ...

civil war war machine 我是訂 batman 前訂的!
其實設計任何機械裝置,係無可能一稿就完美,要等完美終定才開訂又無可能(一年後?)因為生產中發現可再盡善而加裝置係好事,說無銷量,說留一手之說⋯⋯是否太負面?
ilove12inch 發表於 18-6-2016 07:28 PM
其實設計任何機械裝置,係無可能一稿就完美,要等完美終定才開訂又無可能(一年後?)因為生產中發現可再盡 ...

其實好多出左少人訂,又冇人話點解HT 加多d野去唔救亡?其實而家香港好似無論任何事好定唔好一定都有人吵,其實加左野,訂左的開心,未訂的又多個吸引力可以去考慮,對玩家有咩所謂。反正又唔使另外加錢,理得佢丫!

其實WM MK3開訂果時CA3 都未上影,首輪訂左的人根本冇可能知道WM MK3係電影內係點,而HT係電影上影前從電影公司得到幾多資料冇人知,但是我覺得好可能唔齊囉。

玩玩具玩到要估呢樣估呢樣為咩??加多又嘈減少又嘈!!有愛就早訂冇愛咪等現貨先買!!最緊要唔好到時炒貴又嘈就得!!
改版已在SB display