Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: dgnwilliam

[玩具報告] 1/12 Comicave Studios Ironman Mark43 短評

isotoys 發表於 17-6-2016 09:05 PM
PI 時代的大眼仔真係好大, 但今次43, 睇起來好似改好左.

比較下pi係更大 但唔代表43唔大 圖都有得睇 冇得呃掛==
同埋條腰幼 我覺得間公司係有心 但43真心比例上好怪。其他型號睇落冇哩個問題
isotoys 發表於 17-6-2016 09:05 PM
PI 時代的大眼仔真係好大, 但今次43, 睇起來好似改好左.

巳買入, 唔開光既話個人感覺無咁大隻, 可接受.
1/12 算係咁啦:sleep:
今日楂過同事隻上手玩

金屬感, 冷感不夠, 楂不出所謂的75%金屬, 可能真係太細.

賣*%)就太貴了, 大約%((都還可以考慮.

等mark 7 x2

.................................................
killerkat 發表於 17-6-2016 09:39 PM
比較下pi係更大 但唔代表43唔大 圖都有得睇 冇得呃掛==

對眼比例同ht一樣
賣依個價要求高d好正常, 好多ching影d相的確好靚, 但依隻個比例真係唔多掂,,
另外之前pi又係咁.........都無吸收經驗 , 係都咁鍾意做到對眼鬼死咁大.......
請問樓主手臂可換火箭炮是否很鬆容易鬆脱?
我覺得品質控制一般,我的除了火箭炮易鬆脱外,頭金色面罩還自動脱落,手掌心銀色圓件脱落要自行貼回,最後是有一隻小腿翼不夠緊合,自動打開。
Smarties8 發表於 23-6-2016 11:38 PM
請問樓主手臂可換火箭炮是否很鬆容易鬆脱?
我覺得品質控制一般,我的除了火箭炮易鬆脱外,頭 ...

我又唔算粗玩
除左提到膊甲及小腿甲鬆
其他又冇乜