Toysdaily 玩具日報

查看: 13310|回復: 24

[分享討論] 今年sdcc龍珠shf好可能是。。。

聽說是broly....

是否屬實?

yes
唉,本身果隻已經貴,SDCC都唔真係唔好諗...
請問SDCC是什麼意思?想請教一下
mwfu95 發表於 9-6-2016 04:02 PM
請問SDCC是什麼意思?想請教一下

San Diego Comicon
SDCC 每年都係得個睇字{:2_281:}
年年都有去 SDCC, 但係佢果啲龍珠 SDCC 會場限定我真係冇乜興趣入,
本身都唔係好龍珠, 如果唔係有人交帶我去幫手買我都唔會專登走去排隊入
driftchu 發表於 9-6-2016 03:37 PM
唉,本身果隻已經貴,SDCC都唔真係唔好諗...

你應該99.99%無玩開~一出我記得水浸,6XX周街都無人要,仲要係好耐時間,不過可能你覺得SHF龍珠唔值幾百,所以嗌貴,咁無計另計了...
宇宙之王者 發表於 11-6-2016 03:28 PM
你應該99.99%無玩開~一出我記得水浸,6XX周街都無人要,仲要係好耐時間,不過可能你覺得SHF龍珠唔值幾百,所 ...

Ching你咁好心幫我諗埋d原因真係唔該哂:43:
[quote]SuperBus
普通版我果時跳樓價買五舊水左右 又睇下依隻青頭版會賣到幾錢...
宇宙之王者 發表於 11-6-2016 03:28 PM
你應該99.99%無玩開~一出我記得水浸,6XX周街都無人要,仲要係好耐時間,不過可能你覺得SHF龍珠唔值幾百,所 ...

EXACTLY 啦
訂都要 500 幾十
賣 600 賣左勁耐都大把貨
driftchu 發表於 11-6-2016 09:33 PM
Ching你咁好心幫我諗埋d原因真係唔該哂

你唔好攪錯,我無幫你諗原因,我只係講出係到咁多年見盡的人生百態,平唔買,插唔買,自己都攪唔青自己買唔到,想唔想買,到一貴少少就鬧人炒,又唔諗下當初大把時間原價唔買等運到的時,自己真係錯失買的機會....
玩具 發表於 13-6-2016 01:15 AM
EXACTLY 啦
訂都要 500 幾十
賣 600 賣左勁耐都大把貨

D人就係咁,唔訂,又要等現貨插,好啦~真係插都唔一定買,貴少少就罵聲四起,我記得當初我訂16號個時都$5XX,宜家$3XX都無人要(網上價),如果再過幾年去番我買入價,又一大堆人走出黎話貴,大老,話貴都唔該先CHECK下原本係幾錢先講,唔係攞插水價彈上黎個價計既.
宇宙之王者 發表於 28-6-2016 05:50 PM
你唔好攪錯,我無幫你諗原因,我只係講出係到咁多年見盡的人生百態,平唔買,插唔買,自己都攪唔青自己買唔到, ...

我冇攪錯,諗住相o益唔好口o者,比個面你,大家好落台...

講真,人地買唔買,覺得貴唔貴要區區一個人去評論?玩具股評人?定做左代言人?有d野適可宜止好 :78: