Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Avengers: AOU 1/6th scale Hulkbuster Collectible Figure

ilove12inch 發表於 3-10-2017 02:22 PM
師兄,你最後果句我講左好多次

{:2_295:} 我都唔記得講左幾多次
提下自己~~唔好再落坑
其實我好滿意有得全隻入又有半胸入
全隻入可以保持真實比例亦可以防止HT偷功减料做细D……做到monger咁就半身都冇意思………………
另外唯一不明為何不能做左右腳分開、有mark43朋友都知、隻43腳係勁鬆……甘本插入左同步 旭動真係易過乜{:1_210:}
hawker 發表於 4-10-2017 11:07 AM
其實我好滿意有得全隻入又有半胸入
全隻入可以保持真實比例亦可以防止HT偷功减料做细D……做到monger咁就半 ...

可能因為上身重,再放埋隻合金乜43 入去會好快變八字腳!
ironmen 發表於 4-10-2017 04:54 PM
可能因為上身重,再放埋隻合金乜43 入去會好快變八字腳!

咁又係……我地D玩家點會谂咁多野

禽日開箱隻Figure真係好重,好有存在感,至於玩味就唔算好濃皆因隻嘢咁大隻自己都預咗冇得左扭右扭...... LED 著燈後效果唔錯,令到figure有錦上添花之感!。簡單一句,把玩呢隻Figure 後唔會令你有嘩一聲覺得驚為天人,但絕對係合乎水準以上之作!
一開箱第一次有咁既史無前例既體驗.....一隻好大既飛曱甴走出來.....第一晚比佢走甩左...好在第二晚佢自己返入個箱度...先可以打死佢.....之後馬上把箱掉出街...

笑左...... terrible experience !~  發表於 8-10-2017 01:40 PM
大波豬肉榮 發表於 7-10-2017 12:09 PM
一開箱第一次有咁既史無前例既體驗.....一隻好大既飛曱甴走出來.....第一晚比佢走甩左...好在第二晚佢自己 ...

我也試過一開有小強=。=,幸好也殺到。。。
一開箱第一次有咁既史無前例既體驗.....一隻好大既飛曱甴走出來.....第一晚比佢走甩左...好在第二晚佢自己 ...

:no::no::no:.................

師兄係Cockroach-Buster俾著我已經嚇死左:time:

送曱甴.......................................:47:
送小強真係超恐怖。希望不要發生在我身上。拿定殺蟲水開箱。
隻小強有冇食到個內盒{:1_236:}

BTW我四月單,有排等
派貨派到幾多號呀今日??? 有無師兄知
hulkman 發表於 9-10-2017 12:21 PM
派貨派到幾多號呀今日??? 有無師兄知

琴日問過, 仲係 2015 年 3月 4日 下午3:00 前:26:

咁鬼恐怖? 隻小強仲可以生存. 即係隻HB PACK箱不久.
嚇鬼死有野飛出來果吓.
無VERONICA 送SIU KEUNG