Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Avengers: AOU 1/6th scale Hulkbuster Collectible Figure

anthonypck 發表於 27-9-2017 04:06 PM
請問有冇 CHING 知唔知擺咗 1/6 MK43 落去, 有冇影嚮隻 HULKBUSTER 腳部關節郁動範圍呢? THX ...

我攞隻HB,屍骨悲啲人提醒話放左43入去之後就千萬不要扭動任何關節。否則隻43會花。我念手都唔得?
A12 發表於 28-9-2017 02:53 PM
我攞隻HB,屍骨悲啲人提醒話放左43入去之後就千萬不要扭動任何關節。否則隻43會花。我念手都唔得? ...

手應該唔關事卦
就算唔關事, 佢都會講定你知會花
起碼免責左先
總言之 HT 還原電影版本其實已經十分高
要完全滿足電影入面天馬行空式的設定係不切實際
對比起隻 prototype 隻野好似小左 d 霸氣!
我無入 因為太大入咗King arts 但Hottoys真係要讚 雖然要人等咗兩年 其實玩Hottoys 預咗要等 起碼唔會事事
旦旦 出D垃圾 QC交足貨
為左放入隻乜43, 令條腰廋左,腳不能向內丶外移,我覺得不值得,display 個 43 bust 已好靚。喜歡玩成隻入的師兄應該不多吧。
其實真係點整都有人唔LIKE.. 玩具真難做
放心,侯活話出hb mark2,乜問題都解決曬
rention929 發表於 29-9-2017 06:36 PM
放心,侯活話出hb mark2,乜問題都解決曬

候活真係咁講,出 Hulkbuster 2.0?
ironmen 發表於 29-9-2017 08:00 PM

AVENGERS3 有新 HULKBUSTER

ironmen 發表於 29-9-2017 08:00 PM

師兄,講笑啫唔好太認真,令你唔會sorry
aa25019459 發表於 29-9-2017 08:27 PM
AVENGERS3 有新 HULKBUSTER

AVG3 打 Thanos 又出HB
唔通HULK 又失控
不過上一集我覺得 Hulkbuster 唔夠HULK打
打唔夠一分鐘已經要換手
rention929 發表於 29-9-2017 09:46 PM
師兄,講笑啫唔好太認真,令你唔會sorry

thats ok......
睇嚟A3 再出多隻

有晒經驗  冇咩理由唔出
今日上左sb睇實物。呢隻應該係神物,1/4都要行開啲。金屬感強。好大隻,好多細節位。睇左影左相當買左。

hulkbuster 2.0 會唔會係咁呢?圖片來來自 the art of age of ultron