Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys Shanghai Disneyland exclusive figures

hawker 發表於 7-6-2016 08:35 PM
我感覺似威龍出品

I feel the same too ching!
shingo_y2k 發表於 7-6-2016 05:30 PM
唉, 出勁野做限定, 又插到hottoys上天, 又要排又要捱, 又話益哂炒家,真正玩家受害,又話點解唔出大貨

好 ...

超級認同,講中重點
Nice sharing. :!
呢幾隻大陸限定噱頭野,根本求其整兩件充撐場面o者,
你睇HT邊度預人真係買好多野,當迪士尼個舖係散貨場同打響知名度既o者,
使乜用心出限定,仲衰過隻隊長舊化限定版。
其實重出,照顧番新入坑的玩家,唔使食炒價有乜唔好?點解要比人彈搵笨、無新意、無心?
ilove12inch 發表於 9-6-2016 10:14 AM
其實重出,照顧番新入坑的玩家,唔使食炒價有乜唔好?點解要比人彈搵笨、無新意、無心?

其實重出有時真是好事。新玩家又唔使吃炒價又唔使怕比人呃。我AOU 先開始玩,mk4 我前排先收左隻翻新工有排整,但是覺得隻mk4當年真是出得好好,而家再出好事來的。
desorb 發表於 9-6-2016 07:10 PM
其實重出有時真是好事。新玩家又唔使吃炒價又唔使怕比人呃。我AOU 先開始玩,mk4 我前排先收左隻翻新工有 ...

埋怨果D係持貨或等保值人仕吧。

正確.....利益受損者當然會反對....多個選擇對玩家有益無害  發表於 10-6-2016 09:08 AM
出完膠4後就公布diecast版..
尼隻又插水.~~
其實可以加幾粒黃星落隻 Ironman 嚟出, 諗得過
insomniac 發表於 9-6-2016 10:02 PM
其實可以加幾粒黃星落隻 Ironman 嚟出, 諗得過

愛國版IRONMAN{:1_377:}
隻金色完全為土豪而設