Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys Shanghai Disneyland exclusive figures

唉, 出勁野做限定, 又插到hottoys上天, 又要排又要捱, 又話益哂炒家,真正玩家受害,又話點解唔出大貨

好啦, 而家出些雞肋野做限定, 等你地恨都唔洗恨, 又插hottoys無新意

重出lV,條底應永不變色啦啩?
shingo_y2k 發表於 7-6-2016 05:30 PM
唉, 出勁野做限定, 又插到hottoys上天, 又要排又要捱, 又話益哂炒家,真正玩家受害,又話點解唔出大貨

好 ...

認同,十分認同,
zero_bid_ex 發表於 7-6-2016 06:11 PM
認同,十分認同,

我個人好滿意佢出呢三只限定
好滿意 , 由其個package, 完全冇ht 風格
Nice sharing. :51:
SNAKE.7 發表於 7-6-2016 07:56 PM
好滿意 , 由其個package, 完全冇ht 風格

我感覺似威龍出品
啱架啦。。。佢地乜狗都要爭要搶,呢啲貨色留哂比佢地啦,尤其是隻“乜4“呀{:1_374:}
只 storm trooper 先頂㽼⋯⋯我以為 crossover  周大陸.....{:1_201:}
又真係幾大陸味
乜春都金色
點解啲質素愈來愈差 ... Mark 21 真係得啖笑,Mark 4 重黎塑膠 ... :no:
如果出全新Mark 4 同其他更新更好限量品,香港人一定又鬧點解要益大陸人,不過點都好,HT做乜都會比人閙,遲早可無視香港市場
見到都縮陽,乜野購買慾都無哂!:he:
hawker 發表於 7-6-2016 08:35 PM
我感覺似威龍出品

係喔∼真係威龍d畫風 哈哈哈
Hottoys 真係勁,mark 21 電鍍金散件都要抄"無牌細廠"