Toysdaily 玩具日報

查看: 31853|回復: 59

[詢問] 2016年超合金魂

想問下各位,現在巳經可以訂到十月的新玩具,為何笨大在今年仲未公佈2016年合金魂的產品的?是否此line已死呀?我都好想知,笨大今年攪什麼呀?隻星矢,雙子已經引起大部份人不滿,是否資料和人手去曬新產品度呢?
死line既機會幾高下,佢最後出個幾隻都唔收得,勇者王,G7,芬奇大將軍等。
感觉笨大已经开始缩
肯定已經死line啦,要出的角色已經出到8899了!:x
如果條就咁無左好可惜,又成為歷史:die:
睇到標題即刻衝入來,以爲有新作品,發現空歡喜一場,師兄下次唔該改改標題
合金成份越來越少,條line唔死都無意思......不如改名重頭來過啦:x
robotkelvin 發表於 3-6-2016 10:52 AM
合金成份越來越少,條line唔死都無意思......不如改名重頭來過啦

對,合名新開line叫超合膠~
tolete 發表於 3-6-2016 09:02 AM
肯定已經死line啦,要出的角色已經出到8899了!

出得8899唔係問題啦,玩左咁多年笨大應該明白

之前佢註冊左必殺技個字, 或者整個究極次世代, 由頭出過N次都重得

連SR都縮啦,從頭出過更加唔會,以後啲機械人只出喺Robot魂同Super食玩!
如果由得佢死拉冇錢賺,倒不如平啲放啲拉臣出嚟俾其他廠出破突好過啦..................ORZ
係呀死咗啦∼ :34::34::34:
tolete 發表於 3-6-2016 09:02 AM
肯定已經死line啦,要出的角色已經出到8899了!

都仲有好多未出, 問題係佢有冇license同想唔想出
如果今個月中的東京TOYSHOW都沒有展示新超合金魂, 咁就唔駛再等, 9成已死LINE
光速電神,電腦戰士,百獸王,大鐵人17,高狄安,黃金俠其他角色,磁力鐵甲人…… 其實仲有好多可以出。