Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] (08/29/2016更新在P5)新屋新櫃新玩具~~話說早幾個月搬咗屋,多左間吉房~

勁到爆炸, 個櫃深到放麥都得.
樓主新屋新櫃正到無得頂,like 爆:D
有自己的玩具櫃,放工後可以觀賞心愛玩具,一樂也!
閣樓玩玩具,冇得輸呀!
師兄好有錢:$
間房睇到我流晒口水
師兄土地冇問題{:1_377:}強到爆炸,應該住係外國吧 我套十二官依家仲長眠係
師兄 penthouse 仲係尖頂獨立屋,唔睇插蘇以為在外國

好似去了 信和 20/F 咁。勁
樓主受小弟一拜!十分欣賞你的狂熱,好有心機把基地由空到裝置完一一拍照,圖文並茂,真心感謝!

裝修完畢,放好玩具後站在房中,樓主有沒有喊?:$
ilove12inch 發表於 30-5-2016 09:55 PM
樓主受小弟一拜!十分欣賞你的狂熱,好有心機把基地由空到裝置完一一拍照,圖文並茂,真心感謝!

裝修完 ...

其實有一個moment係好震撼同感動,就係摸黑入房,企響中間,一開櫃燈,真係會喊出黎∼∼∼∼

可惜係我擺所以有晒心理準備,呢下試過用女朋友做實驗,真係哇左出黎XDDDD
I like your Saint Seiya display more than others. Tidy & neat.

Others too many, too many Ironman & Tony Starks...
實在太強拉,恨死人拉{:1_236:}
男人見到羨慕{:1_377:}, 女人見到眼冤{:1_206:}
小弟真係好想有師兄咁大地方擺玩具:help:
樓主個櫃好正, 真係好羨慕,
請問擺HOA 7 連 + workshop 果格長闊高係幾多,
因為我都有HOA 7 連 + workshop 想造櫃, 謝謝
嘩!好夢幻呀:46:
roy9042002 發表於 30-5-2016 11:32 PM
樓主個櫃好正, 真係好羨慕,
請問擺HOA 7 連 + workshop 果格長闊高係幾多,
因為我都有HOA 7 連 + worksho ...

大約長65吋,深32吋
我呢個60吋,要就少少先擺得晒

最好係女朋友唔反對兼支持:$
迪捷路貓 發表於 31-5-2016 12:21 AM
大約長65吋,深32吋
我呢個60吋,要就少少先擺得晒

唔該晒 ..........