Toysdaily 玩具日報

查看: 24711|回復: 68

[個人收藏] (08/29/2016更新在P5)新屋新櫃新玩具~~話說早幾個月搬咗屋,多左間吉房~

吉房如下~~

我就決定唔再續租個倉,而將所有收藏搬晒去新屋~~~
早排終於約好左師父傾櫃,會用晒成間房,設計圖就係咁.矮櫃係要避開D窗,其他都係玻璃櫃

之後就再約時間送貨,由於係二樓,所以辛苦班師父了

用左一日時間搬運,一日時間裝嶔,終於砌好晒~~~辛苦晒班師父了
睇左圖則都想像到,但實物出到黎真係好震撼

跟住經過一個月新屋同個倉來來回回,都總算叫帶左一半野過黎,大部份12吋都已經歸位了~

之後就係一堆聖衣神話~~不過數量都唔少...而家只係搬左一半左右....

最入嗰行應該會用黎擺其他玩具~但有堆LEGO都唔知點搬好....

下次搬晒再更新~~多謝收睇

好事。有新屋,新櫃,新玩具。恭喜!btw, 期待分享照
我放棄了....請ADMIN毀滅此帖....
stockholder 發表於 30-5-2016 05:21 PM
好事。有新屋,新櫃,新玩具。恭喜!btw, 期待分享照

其實我成篇有圖有字....但係只係出到第一句.........我想貼相都貼唔到
迪捷路貓 發表於 30-5-2016 05:28 PM
其實我打左成篇野....但係只係出到第一句.........我想貼相都貼唔到

可以試用photobucket
將相片上載到photobucket, copy link在此貼。
stockholder 發表於 30-5-2016 05:34 PM
可以試用photobucket
將相片上載到photobucket, copy link在此貼。

我係用緊呢個,我唔係貼唔到圖,例如第一行有二十個字,個POST就出到第十七個字就停了,後面全部都消失晒

我唔知係咪FORUM問題....唔知可唔可以SEND比ADMIN幫我貼呢?
勁呀ching
ching一間房等於小弟一間屋
終於解決貼文問題,我估應該係一遇到口語字就會停
迪捷路貓 發表於 30-5-2016 06:04 PM
終於解決貼文問題,我估應該係一遇到口語字就會停

Good job師兄。師兄將近四分一的secret base 搬左返屋企
Dream house !我
剩係做果堆櫃係香港都唔係細數目了
有屋頂的獨立屋...這裡果然是臥虎藏龍.:handshake:
勁呀…………專為figure 装修一單位
交叉人 發表於 30-5-2016 06:57 PM
剩係做果堆櫃係香港都唔係細數目了

都用左我兩個幾月人工:$
好有外國收藏家Feel勁呀!我要