Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] DDP 天馬座星矢 [盒蛋質素 SHF價錢]

場景實在整得好hea,膠感十足,誠意欠奉
俾師兄影完, 個價錢應該無插得咁勁! X2! Thank you for yr sharing!
undoy 發表於 30-5-2016 11:50 AM
山寨面相, 膠感十足
場景又hea
唔知貴係邊...

埸境好雞肋, 又嘥地方,唔加工又唔靚, 神像直頭醫番嘥藥費, 負責笨大開發人仕應炒得啦, 錢同地方都缺, 直接無視了, 不如快D出齊108件冥衣同白銀仲好啦
其實小弟玩了聖鬥士玩具都有30年,此質素,如果笨大可以定價平小小,不會同聖衣神話相差無幾的價錢,面相做神似一點,相信大家(包括我自己)都全力支持的!
價錢雖吸引, 但好似做到 SHF 與食玩之間的質量. 真係各花入各眼.  
就面相而言真的認為是大陸老翻貨!
謝謝分享!
stop motion做得好正!
我覺得重點放了動畫實體化...因為連接成聖域十二宮一樣

應該俾影全景忠實聖矢迷

細緻位, 不會這裡搵到, EX version 才能滿足要求高的星矢迷

但價格上....真係貴了DD

Actually the figure itself is tiny and the face and look is really not as bad as some photos shown.  Those who kept saying the face is horrible I am sure are the ones who have not even seen the real thing.

I actually like this set, quite fun to play with and set some fighting scene such as Saga punches and seiya flies away.  The only thing is perhaps it is a bit overpriced.  Everything is overpriced these days anyways and so it doesn't really bother me.
一開始個版已經冇任何希望,何必多愁善感覺得若有所失呢
Wtong23 發表於 1-6-2016 02:20 AM
Actually the figure itself is tiny and the face and look is really not as bad as some photos shown.  ...

如果個樣真係唔太差,咁麻煩你貼你個隻的面相來睇下吧!
好等人們對它回心轉意,也還它一個公道!!
有彈有贊真"鋪士"!

支持 {:1_377:}
今日係玩狗城睇左實物 好彩只入左星矢...
如果有得散買個雅典娜就好了
小弟本身因為土地問題, 見到佢細細地超級期待, 但最後無入手的原因不是可動, 因為咁有基本可動已經好好, 不是臉相, 因為咁細我都唔要求咁多, 不是全膠宴, 下下要鐵唔明為咩, 不是不可合星座型態, 講真神話到EX, 妳唔係未試過一路玩一路跌件罷.....響呢個可動OK又因為唔洗要有星座及聖衣形態, 面相都唔要求都唔買, 係因為身高, 我真係接受唔到全部人物一樣高呢個設定.....