Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 在AmiAmi 訂了 千值練 黑三一之唔知點好

genesicgaogaiga 發表於 24-5-2016 11:46 AM
sentinel stuff, never try online store in jp, nobody can help you. Sentinel HK toys have 6 months wa ...

Yes Sir, u told the main point. I will giveup Ami....thank you
lukyuet 發表於 24-5-2016 09:42 PM
點解要改良?有乜問題?

前臂和後臂成L形後, 之前有客把前臂左右擺, 前臂和後臂的關節便破裂 <== 好希望千練值好好解決
各人有各人選擇,我自己常用AMIAMI係為方便.

不過如果閣下係"底價戰士","SAD 王"
又或者爭一百幾十係會破產但又要買玩具當飯食既朋友.

我諗你都係去返本地鋪訂野啦.

尤其千值練.我隻超獸都SAD左,不過自己揀既,無計.
買玩具玩到你地咁樣衰 為左一百幾十 搞臭晒香港人個名 好心你地啦

你講出我心聲了X 2  發表於 27-5-2016 09:35 AM
你講出我心聲了  發表於 25-5-2016 11:35 PM
genesicgaogaiga 發表於 24-5-2016 11:46 AM
sentinel stuff, never try online store in jp, nobody can help you. Sentinel HK toys have 6 months wa ...

唔講真係唔知有6個月保養...孤仔訂有冇得保?
kanzard 發表於 25-5-2016 11:20 PM
唔講真係唔知有6個月保養...孤仔訂有冇得保?

U need to keep the official receipt , otherwise no warranty
其實比你cut單係人情,如果個個郁d都cut遲d有可能就渣正黎做人情都唔比了

當然最醒目的香港人咪不停開account..

不同其他日網, 其實amiami會用地址做掃戶口的基礎, 地址寫法接近還是會一併被封. 不過醒目的炒家都是狡兔三窟...  發表於 27-5-2016 02:27 PM

作個原因去取消,
有交帶,
留下好印像.....

.
我幾年都用AMIAMI訂野無咩大問題出現過, 真的很方便至少不用去店落訂及拎貨, 如果為左幾十一百元去取消個ORDER, 真的唔該請你們唔好再去amiami訂野影響到其他CHING...去得外國網訂一定有野平有野貴再加匯率浮動, 唔該唔好搞臭晒香港人個名啦...
戴返個頭盔先

我當年取消左幾個ORDER係因為CREDIT CARD出左問題,
收WARNING果陣我都同佢地解釋左.

之後一路都有用,我諗我到而家經佢地買既野無150都有120件.

所以人地比你取消一次半次就算.唔好搞到人地唔比海外買家買野
雖然因為D炒家已經搞到我地無得係AMIAMI買神話EX...但如果其他野都買唔到...
咁就死得人多.
leawong 發表於 26-5-2016 06:53 PM
戴返個頭盔先

我當年取消左幾個ORDER係因為CREDIT CARD出左問題,

好, 為左香港. 我照要貨不取消, 謝謝
genesicgaogaiga 發表於 26-5-2016 12:27 AM
U need to keep the official receipt , otherwise no warranty

仲有一點, 係要件貨為港版(海外版), 千值之前有要求過盒上要有個海外發售ONLY的貼紙先肯保養
利申: 唔肯定有無改動條款, 同埋上面提及的XX版/XX貼紙唔肯定有無記錯個寫法, 總之係要海外發售版的意思
amiami我仲有十多張單,&#20870;價係咁升,郵費又加左:cool:
都係多d同港鋪訂算:(
amiami 其實幾好, 有集運功能中古野又多。 比你訂到又唔會CUT你單, 雖然價錢貴少少。 如果遇著好抄既貨到到CUT單, 又要食抄價。 送貨上門, 少出幾次旺角, 時間車費都慳唔小。