Toysdaily 玩具日報

查看: 26119|回復: 40

[分享討論] 在AmiAmi 訂了 千值練 黑三一之唔知點好

各位好,
我剛剛在 AmiAmi 訂了 千值練 黑三一 (未計運費約 HKD635左右, 計埋應該 + HKD100)
上周在 旺角 千值練店 一問 黑三一預訂 (共) HKD660, 又有保養..
總之 同 千值練店  訂. 我知如我棄權 唔要 Ami Ami 的貨一定被黑名單, 以唔可能再去 Ami Ami 訂野..
大家話點好..?

如果你唔係張張ORDER都唔要,或者未試過唔要ORDER,
一次半次佢唔會BLACKLIST你既.
因為我好耐之前試過連棄三張單,
之後佢SEND左EMAIL比我話再有一次就會BLACK LIST.

所以你可以放心.
我試過訂左野,之後同佢地話寄貨果幾個月要出國,冇人可以收貨,問佢地可唔可以cancel,之後佢地就幫我cancel左
leawong 發表於 23-5-2016 02:18 PM
如果你唔係張張ORDER都唔要,或者未試過唔要ORDER,
一次半次佢唔會BLACKLIST你既.
因為我好耐之前試過連棄 ...

Thank You Sir那我就大膽試一次
千值好似今日截訂,快些去訂
香港網上定都係6魚,呢D再版野駛鬼響Amiami 定。
Amiami 啲野已經唔平,都唔明點解仲咁多人買
重要留意amiami d 定價就算寄海外都已經計左8% 日本銷售稅先做番disccount ,

精打細算的師兄們要計真至好order
Gainax 發表於 24-5-2016 12:44 AM
重要留意amiami d 定價就算寄海外都已經計左8% 日本銷售稅先做番disccount ,

精打細算的師兄們要計真至 ...

如果海外唔會扣返個8% ? 照價收錢?
mr123 發表於 24-5-2016 10:05 AM
如果海外唔會扣返個8% ? 照價收錢?

一視同仁,照計埋total 數
sentinel stuff, never try online store in jp, nobody can help you. Sentinel HK toys have 6 months warranty!!!! remember 6M!!!!!!!!
一次半次應該無問題既......我兩年前都取消過一隻......

今年年頭訂左隻Good Smile Arm ARHAN,本來今個月出,而家Delay兩個月先出,YEN又係咁升.....我都好想取消:63:
其實我都有在amiami買野的。我訂左隻saber lily complete figure, 要成10月定11月先送貨,Yen再升的話我都想cancel order...利申:買過幾次野未試過cancel order...
師兄
想買.....
請問今次再版,
手臂關節位有否改良過?
點解要改良?有乜問題?