Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] King Arts 1/9 Mark 44 HulkBuster

咁都唔叫合體 咩叫合體 ...
有得合 真係唔合?

KA今次係有誠意有心搞 出貨仲要叫準時 你畀其威一次囉...唔明點解咁多人係咁小KA.  
killerkat 發表於 20-5-2016 10:35 PM
佢做空個內構 咁都叫合體lol 所謂合體 咪重演有隻43係入面既畫面 咁不如好似ht咁 再提高可動

笑咗:p∼∼∼∼∼
nice photos!!!! Support :43:
講真,唔理佢點合體,加左真係好玩好多喎
其實大家一齊出 figure 又係香港公司 應該係好事先真  有挑戰先會有進步  有咩必要搵打手不停重覆踩對手
一味鬧人無貨派 收訂走佬 又話出貨遲  又鬧人地專頁唔覆人  好老實 HT 個專頁有覆過人野咩?
id01937 發表於 25-5-2016 11:37 AM
其實大家一齊出 figure 又係香港公司 應該係好事先真  有挑戰先會有進步  有咩必要搵打手不停重覆踩對手
...

同意, 百花齊放好過一廠獨大
支持,好美的圖!!!!!!!!!
hmsam76 發表於 25-5-2016 11:25 PM
同意, 百花齊放好過一廠獨大

同意x2

真心希望兩家香港公司都越做越好......
id01937 發表於 25-5-2016 11:37 AM
...

我也同意喔,非常支持啊!:)
想請問各位ching,我行街見$31XX,唔知值唔值得入呢?
Syxcat 發表於 27-6-2016 11:45 AM
想請問各位ching,我行街見$31XX,唔知值唔值得入呢?

我已經無玩iron man不過我都覺得KA都算唔錯, 我如果仲玩iron man figure應該都會買hulkbuster(造型比較少見) . 當然未玩過上手唔可以講佢一定好, 但尺寸上無咁大隻易玩d. 只係價錢越來越貴, 就算買都只能揀款買. 3千幾我覺得價錢都OK, 因為另一牌子無記錯1/12的都要二千五.
jeffloh 發表於 27-6-2016 12:03 PM
我已經無玩iron man不過我都覺得KA都算唔錯, 我如果仲玩iron man figure應該都會買hulkbuster(造型比較少 ...

多謝ching建議,但要追返43就貴啦... :no:
Syxcat 發表於 27-6-2016 12:08 PM
多謝ching建議,但要追返43就貴啦...

我覺得除非好想重現"合體"一幕否則有無MK-43都無咩所謂, (有都只係露個頭出來) 因為MK-44本身已經唔錯, 粗玩入隻孩記6吋都得~ XD.
jeffloh 發表於 27-6-2016 12:52 PM
我覺得除非好想重現"合體"一幕否則有無MK-43都無咩所謂, (有都只係露個頭出來) 因為MK-44本身已經唔錯,  ...

Haha 贊成,晤該哂 :64: