Toysdaily 玩具日報

查看: 46786|回復: 97

[新品消息] 2016年10月 SHF 「IRONMAN 3」TONY STARK

S.H.Figuarts ЬЯみ・ЗУみヱ

価格:6,480円(税8%込)    発売日:2016年10月

оみюレйヤみсみк①ЖラヱЬ始動。
IRONMANиュヰшヤゎS.H.Figuartsザ続ぼ登場。

頭部ズゾ好評ソЫЖУю彩色技術メ採用。
小イス頭部ズ圧倒的ス再現度メ実現。
劇中再現可能ス、ヤユヤ⑦с⑦сみヱ42ソеみШゎ付属。
еみШソ付ん替りザ装着可能。

9月には「アイアンマン マーク42」の再販。
11月には完全新規造形の“THE IRONMAN”、「アイアンマン マーク3」がラインナップ予定!
■商品仕様
全高:約150mm
材質:ABS、PVC

■セット内容
・本体
・交換用手首左右各2種
・マーク42手足一式
<初回特典>
初回生&#29987;分&#12395;&#12398;&#12415;、&#23554;用台座「&#12488;&#12491;&#12540;’s&#12497;&#12527;&#12540;&#12489;&#12473;&#12486;&#12540;&#12472;」&#12364;付&#23646;。

■&#12475;&#12483;&#12488;&#20869;容
&#12539;&#23554;用台座「&#12488;&#12491;&#12540;s &#12497;&#12527;&#12540;&#12489;&#12473;&#12486;&#12540;&#12472;」

http://tamashii.jp/item/11406/

哈,幾funny. Shf來講幾似
有D興趣~~~~~~~~~~~~~
連特典正喎,頭雕都唔錯
究極無底深坑~~~~~~~:@
後面MARK 2出唔出Shf?
頭雕唔錯,但面色同手脾膚色唔match ,希望會執返
俾多一個表情得嗎?!
睇落唔錯值得留意。   
Tony 太瘦了,唔夠壯
1D都唔似,個樣成個整容亞洲人咁,身形又唔似,唔夠大隻,唔係睇到D字,我以為係拉打出新角色,美系英雄始終孩記出靚好多,似好多,傻仔至比咁多錢買隻唔似&#22021;SHF,識玩6吋figure&#22021;收藏家一定買孩記。
出呢隻幾特別~~~~~~
冇錯 Marvel legends 係最好 最靚  :72:
對手生野咁:x:x:x
同Mk42+張梳化玩, 正呀!:78: