Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2016年10月 SHF 「IRONMAN 3」TONY STARK

有特典會入,冇特典唔值呢個價
竟然未有孩記死忠出黎踩SHF面相做得唔似:@
少年妳太年輕啦! 呀陳生已經踩左啦! 都唔明咁討厭就唔好入黎啦, 咁辛苦為咩....
好似會出返mark1,2,3,4,5 同7 wor
根本英俊 發表於 20-5-2016 01:34 AM
少年妳太年輕啦! 呀陳生已經踩左啦! 都唔明咁討厭就唔好入黎啦, 咁辛苦為咩....

係BO 我過濾左陳生個留言TIM.....
訂了連特典 36x 個價ok喎!
根本英俊 發表於 20-5-2016 01:34 AM

哈哈!第一次睇笑了!
面相OK啦!傳聞会出內戰版蜘蛛俠,希望係真啦。
taken 發表於 20-5-2016 10:38 AM
面相OK啦!傳聞会出內戰版蜘蛛俠,希望係真啦。

係就好呀!s.h.f 好似未出過豬豬俠
[quote][url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=7690873&ptid=249208]lkljason o

{:1_375:}{:1_375:}{:1_375:}{:1_375:}{:1_375:}
實在是太好了! 想要Tony Stark好耐,但Hot Toys實在是太貴了⋯⋯ 這個啱價∼! :)
同之前黑武士一樣
買特典送tony stark:34:
zzzk1990 發表於 20-5-2016 12:22 PM
同之前黑武士一樣
買特典送tony stark

點送都無所謂,岩價岩玩就得啦:73:
阿陳生,你都係想我認同你啫,不過荷里活個Tony其實都係抄香港Eric kwok,所以似亞洲人一啲都唔意外:shy: