Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: VVJJ

[分享討論] 果D所謂既 Cash $xxxx (sold out)

總好過個d無得定, 出post 又唔出價錢, 永遠話平價都貴過人個間。:*
Mo.P 發表於 27-3-2016 01:05 PM
頑仔的確係好快 sold out, 反而蒸粉11樓d 特價野就可以買到, 可能頑仔都係想打殘d 價, 等人覺得其他公司既 ...

師兄你真係好人,不過你諗下,打得開門口做生意會吾會天真到覺得拎D野出呢3,4分鐘soldout左,就可以影響到個市場價格?

如果甘就影響到個價格已後大家都吾駛食熱氣野拉,搞個group已後有新貨就大家挾錢入一兩箱返呢,一兩箱野應該吾會3,4分鐘soldout,應該可以頂多5,6分鐘? 返正都比人秒晒吾會出吾到貨,又可以影響到個市場價格,真係幾過引。
傳說你喺樓下街見到佢出特價post,撘lift上到去已經sold out了∼ :34:

你再快都唔夠樓下同隔離商場班老細快∼:43:

你3
鴨仔 發表於 28-3-2016 12:50 PM
傳說你喺樓下街見到佢出特價post,撘lift上到去已經sold out了∼

你再快都唔夠樓下同隔離商 ...

有次賊船新出YF30做特價,行到入去想買,就見到撞錢風水大師一袋袋買Q晒,問店員話賣Q晒,真冇癮,賣玩具攪成咁,為了穩定自己坐貨價格!

以後都少去現時點買野,或訂野,避免助長歪風,所以好店搬離現時點,好快變成另一個皆旺,尤其是經濟差的時候
aoe88 發表於 28-3-2016 07:57 PM
有次賊船新出YF30做特價,行到入去想買,就見到撞錢風水大師一袋袋買Q晒,問店員話賣Q晒,真冇癮,賣玩具 ...

師兄請問乜野係"撞錢風水大師" ? :DD

講起訂野,老老實實依家訂野只去孤兒仔或米青,個人認為孤仔比較米青進取,穩穩陣陣早買早享受。
較冷門的還是買到,見過dod布歐, 不過都要7點前
我都試過,直頭係附近睇一睇FB有平野,
去到又係冇貨。
真係唔只一間係咁。
如果有幸仲見到有,應該仲有成幢,因為係冇乜人買
mushroom 發表於 28-3-2016 11:05 PM
較冷門的還是買到,見過dod布歐, 不過都要7點前

Dod 莊子賣幾日都未賣完
仲見過下面鋪上黎買
VVJJ 發表於 28-3-2016 08:49 PM
師兄請問乜野係"撞錢風水大師" ?

講起訂野,老老實實依家訂野只去孤兒仔或米青,個人認為孤仔比較 ...

撞前係店名,風水大師就係成日上cctvb果個人,佢特徵係長頭髮。。。自己諗諗