Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新番討論] 幪面超人誕生45週年特別企劃第2彈!「幪面超人 AMAZONS」

故事講主角係第三隻AMAZON,男二應該係最後一隻......
咁呢隻係第二隻{:1_375:}(當昭和版係第一隻的話……)
定後期投入實戰的量產兵 :58:
都係昭和時代比較好睇!
咁搞法會唔會又有亞種同稀少種.....:(
其實有幾多位CHing有睇呢套網劇?:(

男二係第2位Amazon, 仁叔係自行覺醒為Amazon.
新公佈既係第4位名為Sigma. 係由野座間制藥國際營業戦略本部長研究出由死者殖入Amazon細胞再加上仁叔腰帶技術而變身而成。:64:
big9kan 發表於 28-5-2016 11:35 PM
其實有幾多位CHing有睇呢套網劇?

男二係第2位Amazon, 仁叔係自行覺醒為Amazon.

點計第幾位真係冇idea,有腰帶先算數定主角一方就計?

故事中作,AMAZON幾乎全部係人造人

Alpha仁叔係自主活人移植細胞,Sigma係死人移植細胞

Omega係乜未知⋯⋯不過同Sigma同類的可能性最大
treelazy 發表於 29-5-2016 12:30 AM
點計第幾位真係冇idea,有腰帶先算數定主角一方就計?

故事中作,AMAZON幾乎全部係人造人

主角都有可能係胚胎移稙 (^_^;)
佢有人類意識但乜都唔知 (^_^)
鷹頭獅 發表於 29-5-2016 07:06 PM
主角都有可能係胚胎移稙 (^_^;)
佢有人類意識但乜都唔知 (^_^)

Omega似乎有另一個隱藏人格,有可能似W的Never:67:
第2季

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
真係諗住全26集每集標題由a-z

本帖子中包含更多資源

x
Season 2

本帖子中包含更多資源

x
估下下一套remake既昭和拉打會係X定係Stronger?
season 2

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=9BVpPgRc4fI

AJ 發表於 18-3-2016 10:40 AM
HAHA 綠色真係似COSPLAY

野生,養殖 (第一感覺講到似寵物)

以第一輯劇情計,養殖那隻的境況又的確似係寵物。
唔知點解
有種G3-X感覺!!!{:3_131:}