Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 請教下 The Walking Dead

jedi 發表於 11-3-2016 05:03 PM
正版三人組 ?

師兄請問有老番咩?  又系淘寶?  

米瓊恩+僵屍寵物 比較難找
有老番都係淘佬啦!
耶穌都幾型!留意下
其實係咪真係咁好睇,小弟未睇過,心郁郁想睇。
最近上網找番, 訂左小小, 人物興趣不大, 主打訂 Zombie ,  黑妹3人組勁貴同好小...... 放棄

之前都無睇開, 早排有朋友上網睇, 話有套咁的片, 佢睇到 Carl Grimes 迫著殺自己"老母" 等佢妹出世後就要殺, 唔殺又驚變 Zombie , 好有迫力, 我聽到都覺得精彩, 之後就追番........, 近日睇到第六季.......開始飛來睇.......悶悶地
都系時候完啦.
我的收藏∼

jedi 發表於 15-3-2016 11:22 AM
最近上網找番, 訂左小小, 人物興趣不大, 主打訂 Zombie ,  黑妹3人組勁貴同好小...... 放棄

之前都無睇 ...

我由第二季開始追~
個人覺得第四季下半季到第六季上半季都係差少少
依家劇情開始入肉又差唔多完季:die:

Nice collection, I like it
jedi 發表於 15-3-2016 11:22 AM

之前都無睇 ...

Carol呢個角色我覺得全隊最癲個一個!個樣睇落就無攻擊性,所以無樣睇.

我淨得這幾隻............+autopsy zombie

老實人 發表於 16-3-2016 09:42 PM
Carol呢個角色我覺得全隊最癲個一個!個樣睇落就無攻擊性,所以無樣睇.

Carol 真係咁多個角色中轉變得最多的一個,當初由弱女人敢殺自己友已經好震憾,後尾仲變無雙mode......
edmondphk 發表於 17-3-2016 02:48 AM
Carol 真係咁多個角色中轉變得最多的一個,當初由弱女人敢殺自己友已經好震憾,後尾仲變無雙mode......

最近個集又開始疑惑,可能死期不遠………

Dick 兄收藏都幾正 人物為主, 得後面一隻 Zombie :shiny:
numan123 發表於 17-3-2016 01:21 AM
我淨得這幾隻............+autopsy zombie

黑妹三人組呀 .......正爆

請教 Dick 兄, 知唔知  threezero 個面系咪會出埋 1/6 Michonne , 因之前佢出左 兩隻 Pet Zombie ,  我都入左....... , 佢唔出埋 Michonne 就小左樂趣 :help:
講開又講, 5吋版daryl最近的新品都係蒙面, 想蒙到幾時:ar: