Toysdaily 玩具日報

[新番討論] 2017年 美版 超級戰隊 Power Rangers (Reboot) Movie

williamhychan 發表於 5-5-2016 11:48 PM
搞咩?男角變晒Ironman款

係5色 ironman & ironwoman... 話時話 ... 會唔會有 12" figure 呢 ... :78:
Ironman + 外星人 :DD

GOGO IRON rangers{:1_214:}
Tiger/Yellow Ranger has boobs XD Well this one she it is a she...
怎么整个战队都被改造成邪恶方的对手了? :(
設計師Andrew Menzies承認創作全新超級英雄戰鬥服風格係好大挑戰,但佢認為由於電影講述外星人服裝轉化到幾位年輕人身上,而非由人類製造,所以決定作出大膽嘗試。
nickylinex1 發表於 7-5-2016 01:59 AM
設計師Andrew Menzies承認創作全新超級英雄戰鬥服風格係好大挑戰,但佢認為由於電影講述外星人服裝轉化到幾 ...

關咩外星人事, 根本係美國不嬲都鐘意設計到英雄係咁GE樣:(
點解外國咁鐘意恐龍戰隊
D 個正,笑左:p

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
羅犮唐尼撈過界,電視劇都拍 (^_^)?
咁下季《神盾局》應該有佢喇:DD

用 the Doctor, Peter Capaldi 個樣都正

可以看出一些早期的美版電影版的設定,又更加全面裝甲化。
但戰隊女性這麼曲線畢露的模樣,還是初次:p
不過非公認戰隊不知算不算......
會唔會有機械人?想睇下變成點?會唔會好似百獸王咁醜化
SDCC 2016 展出的 figure

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

你 嚇 我 唔 到 既 ~~~~
{:1_222:}