Toysdaily 玩具日報

查看: 58492|回復: 60

[新番討論] 2017年 美版 超級戰隊 Power Rangers (Reboot) Movie

2017年 美版 恐龍戰隊 (Power Rangers) 將會 reboot 及搬上 大銀幕。日前,新既 隊員造型 已流出。話時話 ... 會唔會出現 舊人呢 ? 又會唔會出現 第6人 呢??

送上舊版 6人 照

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
看到新造形後不怎麼期待, 要用看非戰隊的心情看待
yugi 發表於 4-3-2016 07:22 PM
看到新造形後不怎麼期待, 要用看非戰隊的心情看待

兩個囡囡OK喎...:he:以前恐龍黃都幾靚架..:shiny:
hompage 發表於 6-3-2016 08:57 PM
兩個囡囡OK喎...以前恐龍黃都幾靚架..

恐龍黃已經死左好耐!
KUDAFF 發表於 6-3-2016 10:12 PM
恐龍黃已經死左好耐!

長髮那個囡囡是否恐龍粉紅先0岩?唔記得了..:sad:
我仲記得以前果套美版劇
東映五人戰隊唔係得一個成員係女的嗎?點解會多咗條女嘅?:(
2017年 美版 Power Ranger 大奸角 ~ 邪惡女王 潘多拉魔女Pandora ~ 造型曝光。

本帖子中包含更多資源

x
Hollywood always like to make others people work turn-to ugly... not all of them, but most of them. I prefer the Zyuranger story then some teenager's or young adults hero wannabe's trying to be cool and transform.
更多劇照流出 !!

本帖子中包含更多資源

x
邪惡女王有點像Loki...
當superhero電影咁睇:he:

本帖子中包含更多資源

x
搞咩:50:?男角變晒Ironman款:69: