Toysdaily 玩具日報

查看: 21696|回復: 53

[Hot Toys] Hot Toys 《蝙蝠俠對超人:正義曙光》亞洲區電影主題活動

萬眾期待的 《蝙蝠俠對超人: 正義曙光 》將於下個月隆重登上大銀幕!

為隆重其事,Hot Toys將在亞洲區舉辦《蝙蝠俠對超人: 正義曙光 》電影主題活動,展出一系列震憾展品!

首站香港將於3月3日正式開始!

展覽名:蝙蝠俠對超人:正義曙光 x 又一城Powered by Hot Toys
展覽日期:2016年3月3至4月10日
地點:九龍塘又一城

各位fans敬請密切留意最新公佈!

總要留D新野做展覽
企係life-size後面果D睇落好似係1/4?
又一城間戲院執Q咗先嚟搞電影宣傳?玩咩?
不肖生 發表於 25-2-2016 12:13 AM
又一城間戲院執Q咗先嚟搞電影宣傳?玩咩?

你諗多左
可能係方便大陸同胞
quincy 發表於 25-2-2016 09:26 AM
你諗多左
可能係方便大陸同胞

現今香港真係比大陸人玩残。。。還我本土文化!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
又一城AMC會由MCL接手喎, 遲d會裝修嘛, 又關大陸事? (AMC都幾舊下, 裝修換下新設備都係好事)

雖然我應該唔會去個展覽(講真來來去去咪又係figure果d) 不過唔洗過海對我來說都方便, 地方又大d. 而且hyson個大堂好迫, d保安叔叔又一味只叫你唔好停留.... 大佬呀, 睇展覽唔停係度睇唔通邊行邊睇咩....我覺得根本唔啱擺展覽 (寧願去times好過) 所以我去過一次已經無再去了.
jeffloh 發表於 25-2-2016 10:22 AM
又一城AMC會由MCL接手喎, 遲d會裝修嘛, 又關大陸事? (AMC都幾舊下, 裝修換下新設備都係好事)

雖然我應該 ...

時代擺star wars
都係有個阿嬸係咁不斷「唔該,唔好留係度」
quincy 發表於 25-2-2016 10:23 AM
時代擺star wars
都係有個阿嬸係咁不斷「唔該,唔好留係度」

我有次去睇batman (有batmobile) 都行得好free, 影相都無問題. 而且地面空間較大. Star wars我就無去睇. 我上次去hyson因為都有排隊買野, 個保安一味叫人行入d (但根本無位), 最尾我忍唔住同佢個經理講, 你明知d人要排隊, 又怕人地阻住個大堂, 點解唔搵d欄/ 圍帶分開大家? 佢先識得拎d圍帶出黎. 好似完全無planning過會多人黎.

講真擺show都係谷人流. 邊有可能會有"又要人黎又唔俾人睇"咁白痴o既想法?
jeffloh 發表於 25-2-2016 10:30 AM
我有次去睇batman (有batmobile) 都行得好free, 影相都無問題. 而且地面空間較大. Star wars我就無去睇.  ...

物管d人係咁上下架啦
on dog dog
BatIron 發表於 25-2-2016 10:01 AM
現今香港真係比大陸人玩残。。。還我本土文化!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.....又關咩本土文化事呀...唔好亂抽水啦....
必要睇~~~~~~~~~
BatIron 發表於 25-2-2016 10:01 AM

:cool:  唔好亂抽水啦....
玩玩具都要抽水,做人都幾唔開心
正,,期待batmobile!!!!