Toysdaily 玩具日報

查看: 19613|回復: 42

[新品消息] 2016年7月 SHF [STAR WARS] LUKE SKYWALKER (A NEW HOPE)

2016年7月発売予定
メーカー希望小売価格:5,940円(税込)

A NEW HOPE.
S.H.Figuartsの圧倒的な再現度と可動域が融合!
付属の訓練用ヘルメット・リモートで劇中シーンを再現可能

http://tamashii.jp/special/sw/lineup_shf.html#shf_lukeskywallker_hope
黑衫版整體靚D            

美國代表 "Wave 6",據聞會在3月出,Wave 6 包裝內有:
2x SW E7 FIRST ORDER SNOWTROOPER
1x SW E7 HAN SOLO
1x SW R KANAN JARRUS
1x SW R AHSOKA TANO
1x SW E4 LUKE SKYWALKER
基本上第四集造型冇見過有一款可以造得似樣,就算ht都唔似,呢隻都唔似
個樣有少年傲氣,但就冇電影中果種"new hope"既感覺

配件唔錯,會入

快d出埋Han Solo啦
配件有興趣,但係對呢集既luke冇太大興趣:60:

呢度Server有問題,打完編文出唔到。
下面嗰張曬太陽都算幾似
但係正面嗰兩張... 真係太亞洲人美少年...

不過我邊有資格評價吖, 都係等陳生留言 :34:
兩蚊 發表於 18-2-2016 03:52 PM
下面嗰張曬太陽都算幾似
但係正面嗰兩張... 真係太亞洲人美少年...

陳生仲搵緊10幾個朋友去證明笨大hb中sad{:1_374:}
留名睇陳生{:1_374:}
killerkat 發表於 18-2-2016 04:08 PM
陳生仲搵緊10幾個朋友去證明笨大hb中sad

咪咁衰啦, 陣間阿陳生又嬲嬲豬話你係笨大五毛呀{:1_374:}
佢既手指腳指咪就係佢嗰19幾個朋友囉, 20個都黎緊呀.:DD
咦?乜亞洲人有做過star wars咩?我只認得把劍咋,件衫咁似高達裝甲嘅?日本明星crossover高達鐵血之達哥嗎?算我唔識野,請問依個係咪秋生哥?
HighLamb 發表於 18-2-2016 12:22 PM
美國代表 "Wave 6",據聞會在3月出,Wave 6 包裝內有:
2x SW E7 FIRST ORDER SNOWTROOPER
1x SW E7 HA ...

依張電影劇照邊度搵出嚟ga?我電影好似未見過嘅?係咪當年工作人員偷拍出嚟ga?

咦!!!睇清楚D,原來係孩記新模!!!!嘩好正呀,講真,HT都造得唔似,但依隻唔止個樣似,仲完全造出個神韻出嚟:$

話時話,布衫同日廠嘅高達裝甲一比,真係高下立見:he:
peterchan 發表於 18-2-2016 05:36 PM
依張電影劇照邊度搵出嚟ga?我電影好似未見過嘅?係咪當年工作人員偷拍出嚟ga?

咦 ...

我懂
愛之深,責之切
您有10來位弟兄如此支持SHF HB:$
B記不會沒有市場的:he:
167169 發表於 18-2-2016 01:21 PM
基本上第四集造型冇見過有一款可以造得似樣,就算ht都唔似,呢隻都唔似

HT連髮色都不像
這款至少髮色標準