Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Captain America: Civil War 將有大量角色登場

chungyuihing 發表於 16-2-2016 11:48 AM
上下集加正邪兩邊都唔出奇,至少如果暗殺事件放響復3就要有紅骷髏同Bullseye

咁真係唔知佢點安排D角色係兩個幾鐘內全部出場喇.HAHA.另外我睇過D宣傳片..係咪仲有一個叫黑豹既角色架呢應該...總之好似係全身黑色.個頭成個蝙蝠俠咁..
如果可以加理Agents of shield:handshake:或其他劇角色入去100以上都得啦...:^
kuni 發表於 16-2-2016 12:08 PM
如果可以加理Agents of shield或其他劇角色入去100以上都得啦...

放心,復3上下集之間有套inhumans
暫只會入黑豹~~~~~~~
未公佈而肯定有的角色至少有spiderman先啦. 好在已經無再玩HT的marvel系列, 所以一隻都唔會訂了~

http://www.avclub.com/article/av ... e-67-charact-230557

AV3有67個角色出場, 當一套電影130分鐘, 2集就260分鐘, 平均一個角色有三分幾鐘出場同講對白~ XD
只訂Mk46:ar:.....
個人認為ironman同蜘蛛俠有2套戲服
chungyuihing 發表於 16-2-2016 11:48 AM
上下集加正邪兩邊都唔出奇,至少如果暗殺事件放響復3就要有紅骷髏同Bullseye

red skull 。。。我等著你回來,我等著你回來。。。
chshting 發表於 16-2-2016 12:22 AM
反而想知Vision隔咁短時間HT會點出Civil War版本﹖
首先個造型又近乎同AoU一樣,你話當年雷神都可以改下頭 ...

佢個頭唔發光邊有人買。。。根本會發光都唔做出黎就知有鬼!
chshting 發表於 16-2-2016 12:22 AM
反而想知Vision隔咁短時間HT會點出Civil War版本﹖
首先個造型又近乎同AoU一樣,你話當年雷神都可以改下頭 ...

佢個頭唔發光邊有人買。。。根本會發光都唔做出黎就知有鬼!

ironman果隊勁d喔!隊長也唔弱有scarlet witch
想要失敗的MAN:)
據過往經驗,hottoy又出呢d ,佢應該幫我止哂血先啱
:love:
elliottlai 發表於 16-2-2016 11:43 AM
有恆心係唔夠架..係要有足夠既現金........

點只...還有地方同海關批文,缺一不可!{:1_220:}
scarlet witch 今集無論服裝同髮型我都好鍾意..  佢應該一定出  
Black Widow 就兩睇分別唔太大 但可能跟 Scarlet /鷹眼 一對出都唔奇
幻視我估唔出住.. 因為真係無野可以改....
Antman 就 50/50 ...
其他唔洗講.., 一定出齊