Toysdaily 玩具日報

查看: 11024|回復: 31

[Hot Toys] Captain America: Civil War 將有大量角色登場

唔講未必知, 原來Civil War有大量角色, 除以下外, 據聞仲有 Hulk, Red Hulk, Dr.Strange, Captain Marvel. 至於你信不信,我反正是信了.
So far, Hottoys 已開訂CA同Winter Soldier, 究竟仲有幾多隻會開訂呢? :58:
據過往經驗, Hottoys慣常有殺錯, 冇放過, 兄弟們又要放血了... :70:

TEAM CAPTAINAMERICA

TEAM IRON MAN

ref: http://lidoshuffle1.blogspot.hk/ ... ar-allegiances.html

反而想知Vision隔咁短時間HT會點出Civil War版本﹖
首先個造型又近乎同AoU一樣,你話當年雷神都可以改下頭、加個發光槌去出AoU版,
但Vision都冇咩特別可以改善或者追加,唔通真係改額頭粒石發光同轉過地台就出新﹖
chshting 發表於 16-2-2016 12:22 AM
反而想知Vision隔咁短時間HT會點出Civil War版本﹖
首先個造型又近乎同AoU一樣,你話當年雷神都可以改下頭 ...

我估呢..

Falcon, Hawkeye, Black Widow, Ironman, Warmachine and maybe Scarlet Witch.
illuse 發表於 16-2-2016 12:27 AM
我估呢..

Falcon, Hawkeye, Black Widow, Ironman, Warmachine and maybe Scarlet Witch.

又食字?反正只等mms diecast Mark xlvi
Just waiting for black panther!
chshting 發表於 16-2-2016 12:22 AM
首先個造型又近乎同AoU一樣,你話當年雷神都可以改下頭 ...

其實唔一定要出架!
吾該開訂46之前派左45先
反而想知今次有冇奸角,唔知會唔會出呢
[color=#999999機會唔細。hshting 發機 16-2-2016 12:22 AM

隻幻視可能加下表情換面形,再加燈吧。始終HT有訂單先做貨,加上又可清清d舊物料,出的木戈
每套戲都出過晒d人, 有幾多朋友仔會儲晒, 真的需要恆心
莫講話REBOOT少人買呢個CASE,就算一D未出過都可能出唔成,例子唔少,好似銀河保衛隊個大隻佬同一眾狼人以外的X-MEN角色,市場主導一切
復3仲可怕,之前電影公司透露,復3將出現64個角色
denniskwong 發表於 16-2-2016 09:54 AM
每套戲都出過晒d人, 有幾多朋友仔會儲晒, 真的需要恆心

有恆心係唔夠架..係要有足夠既現金........
chungyuihing 發表於 16-2-2016 11:40 AM
復3仲可怕,之前電影公司透露,復3將出現64個角色

咁誇??佢連埋D路人甲乙丙呀??
elliottlai 發表於 16-2-2016 11:45 AM
咁誇??佢連埋D路人甲乙丙呀??

上下集加正邪兩邊都唔出奇,至少如果暗殺事件放響復3就要有紅骷髏同Bullseye