Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: xdio

[個人收藏] (新增NYCC2016 Deadpool產品圖) Deadpool 死侍 6"人偶及電影心得

造型唔錯,幾時出?:)
deadpool:handshake::handshake:
呢個都係漫畫版?
TOYBIZ神物 路過都要拜拜{:1_197:}
呢啲上咗天價好難追 嚟緊CABLE同DP一定要入手

Toybiz deadpool 是能超越時代的神物,實在好玩出色。後期孩之寶版本雖關節算多,但可動也比toybiz版遜色。。。
最正的DEADPOOL!!經典中的經典!!
但哪裏可以找到?大概多少錢呢? :handshake:
nelsonlouis 發表於 8-6-2016 11:21 AM
但哪裏可以找到?大概多少錢呢? 

Toybiz已經停左產, 市面上絕無僅有, 有都係天價:*
nelsonlouis 發表於 8-6-2016 11:21 AM
但哪裏可以找到?大概多少錢呢? 

早排雅虎見過
開二千中
edmondphk 發表於 8-6-2016 01:33 PM
Toybiz已經停左產, 市面上絕無僅有, 有都係天價

如果没有廠出得更好、真係等運到了。隨縁。。。。:o
quincy 發表於 8-6-2016 02:35 PM
早排雅虎見過
開二千中

開二千中?? 6”?? 會有人買嗎??:Q
nelsonlouis 發表於 8-6-2016 06:54 PM
開二千中?? 6”?? 會有人買嗎??

哈哈
真係唔知啦

而家玩具唔興手型可動,成本問題啦可能,係唯一不足既地方,玩起上黎下下都要換手,不過以hasbro前幾年出既return to marvel legend個幾個系列,真係得淡笑,希望孩寶唔好再搞咩電影漫畫英雄連攜套裝,出美隊係都硬塞小小其他漫畫英雄咁出,分line出嘛,漫畫就漫畫版啦!電影咪分電影版囉!搞到亂晒龍
八月份出的死侍也蠻期待啊!{:2_262:}{:1_205:}