Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] King arts 為何是妳? (新增手掌最大角度相)

Douglas.M.Saint 發表於 12-2-2016 11:07 PM
Good article and I love it.  Add marks for support.  

D.M.S. Toys Report are ready for content  ...

Thank you & I look forward to your report:p
ilove12inch 發表於 13-2-2016 12:21 AM
正!終於出了,我截訂才後訂,有排等,期待!

暫時只訂了這一隻HB,不知將來會否有另一間廠更吸引?

千值mk44很特別,我會入手!

comicave mk44有連動甲,而且1/12,可以把玩,應該會入手!

jeffloh 發表於 13-2-2016 12:37 AM
我之前都留言講詔如果要入一隻hulkbuster應該會選KA的, 不過自問唔夠die hard唔願意花太多錢, 所以一隻都無 ...

如果比我女人知道真正既價錢,應該比家變更恐怕!:time:
jedi 發表於 13-2-2016 09:56 AM
想請教樓主師兄, MK43....會有"人樣"頭? 本身有定師兄後加? ......出面邊到有1/9 頭買?

謝謝 !

果隻人頭樣係mk42 戰損包黎,

因為小弟很喜歡42既配色,不忍將戰損替換原裝甲,

但因為戰損人頭不配戰損甲會很奇怪,所以放到mk 43! (只有部份配件能夠裝上)

可以假扮台灣限定品!{:1_374:}
賞金獵人 發表於 13-2-2016 10:21 AM

明白了, 謝謝 !
賞金獵人 發表於 13-2-2016 10:16 AM
千值mk44很特別,我會入手!

comicave mk44有連動甲,而且1/12,可以把玩,應該會入手!

千值練都好正,有機會都會入手,好似話3月出⋯⋯
賞金獵人 發表於 13-2-2016 10:21 AM

咁你應該會入ht 1/4 mk42

我都喜歡金色, 但不是太多廠出得似
mushroom 發表於 13-2-2016 10:41 AM
咁你應該會入ht 1/4 mk42

我都喜歡金色, 但不是太多廠出得似

知我者莫若師兄!:help:

期待HT開訂:p
賞金獵人 發表於 13-2-2016 11:12 AM
知我者莫若師兄!

期待HT開訂

因為我都鐘意mark 42..................hehe:handshake:
無位無錢無訂,但如果有,HB我一定會揀KA:78:
neoneo 發表於 13-2-2016 03:58 PM
無位無錢無訂,但如果有,HB我一定會揀KA

有5000港幣的預算我ㄧ定也撿ka
43&44都買
請問KA HB QC可以嗎?
lydiamomo0903 發表於 13-2-2016 04:40 PM
有5000港幣的預算我ㄧ定也撿ka
43&44都買

根本 HB 是人偶界的一個里程碑! 有 budget 應該一併擁有, HT/KA/SHF/Comicave. 會是一個大時代見証!
Toyshk 發表於 13-2-2016 04:50 PM
請問KA HB QC可以嗎?

整體結實好扭,

唯獨兩邊小腿側的 入電蓋 前的 "裝甲蓋" 拆卸困難,
而且拆開後害怕裝上再拆令其受損,因為要拆開後才看到開關,
但由於有入電蓋遮蔽電池,"裝甲蓋"可不用放回,
如果只看前面POST,並不影響外觀,除非仔細觀察也難以察覺!

還有注意合體時mk44體內的"軟墊",
要小心mk43兩邊肩膀過份磨擦導致掉膠的情況!

除以上外,基本上未見其他問題bugs!
樓主果然係識貨之人。ht 1/4 43 加1/9 HB可以做情侶