Toysdaily 玩具日報

查看: 14500|回復: 34

[分享討論] 孤注MP 鐵皮

孤注MP 鐵皮 preorder is 485, MP 力捷 418, any brother like me will consider not take 鐵皮 if no decrease of preorder price,

you can see the case of MP tracks, now low low price now 248, preorder is 360,:blame:

MP 鐵皮 will arrive around on next Saturday :*
你都係唔好preorder野啦 咩著數你都要晒

題外話 Your 英文 is 非常 bad, put 多D effort 去study, 唔好play玩具la
When 你have錢, you 唔會consider 呢little錢.

XD XD Well said (thumbs up)  發表於 23-1-2016 08:13 PM
前半part 叫理解 差唔多既訂出先個隻貴D

後半part既情況好難講 炒爆個陣佢都無R多你喎
Endless 發表於 22-1-2016 10:41 PM
前半part 叫理解 差唔多既訂出先個隻貴D

後半part既情況好難講 炒爆個陣佢都無R多你喎

冇錯,冇人可以預計炒定跌,但是可以減訂價減低潛在損失
又係呢啲月經post∼ 怕跌價就咪鬼訂野啦!

邊個話訂價一定係最低價先?要最低價直接去問玩具廠攞個批發價囉!

:54:
我覺得mp根本就唔使訂,到時現貨大把又平
Well it was ur decision to preorder it.... Nobody forced u right?

I never preorder MP stuff (my last preorder was Eva MP10) cuz reasonable price would always be there.
tolete 發表於 23-1-2016 12:23 AM
我覺得mp根本就唔使訂,到時現貨大把又平

哈哈 所以我奶左鐵皮呢獲 無訂白車 火棒 震波

隻鐵皮拎唔拎睇心情
Endless 發表於 23-1-2016 12:19 PM
哈哈 所以我奶左鐵皮呢獲 無訂白車 火棒 震波

隻鐵皮拎唔拎睇心情

我已經上咗好多次檔啦,Tracks也係預訂,宜家2xx所以鐵皮開始就入現貨算!
[quote]tolete
講真,而家MP真係無必要訂,個價跳得快又低...
利申:早前已訂MP鐵皮,但之後果D無訂了。等現貨再觀。
有冇ching知道幾時派貨?
猛好打 發表於 26-1-2016 09:52 AM
有冇ching知道幾時派貨?

明晚望有機派行貨,日版就要禮拜6了
玩具天王 發表於 28-1-2016 11:11 AM
明晚望有機派行貨,日版就要禮拜6了

行貨多數星期六, 日版反而星期五就有

redfish brother, for mp-21r i tried to take that early, but most important is 孤注 reduce the preoreder price as MP 力捷 418:blame: