Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Ironman Mark 15

:handshake:  good  :love: 要訂
毫無新意,無興趣,pass~:78:

查實大部分im3的im都係改色加六神合體.ht 出Mark 15實屬正常。仲差hammerhead 同nightclub ht就可以有齊所有剩餘未出的im配件。
stockholder 發表於 22-1-2016 10:48 PM
查實大部分im3的im都係改色加六神合體.ht 出Mark 15實屬正常。仲差hammerhead 同nightclub ht就可以有齊所 ...

師兄,我都等埋呢兩隻!仲有 MK 46
huiharvey 發表於 22-1-2016 03:12 PM
開始對熨斗人無感覺, pass this one and wait for CA3 and  Mk 46 release

同意,我都係等46....{:1_220:}
買 figure 同專家交流過,而專家講.....誰唔訂 ironman?沒有?我沒訂!我真的沒訂!唔訂 ironman 噃!梗係要公告天下啦!係咪好威威呢 ?
:p  等執死雞   :78:

我反而欣賞HT照樣乜都出齊基本上套ironman 3 電影就係一套超級無聊冇內函只係硬推mk1-42的商業策略電影
我BD睇幾次都係咁覺得
所以佢設定咁多隻真係好闷又無聊

其實呢隻好型
設計來自穩型戰機
坦白講係消化唔晒,依家平均一個月派2-3隻訂又2-3隻
即係每月分期3000左右,鍾意還鍾意,想買多幾款何包都追唔切
12月到依家已經開左war machine兩隻,toysoil版mk25
5月又開上civil war,3-4月應該開始有下一隻(captain?)
但3月打後到年中又開始派mk451/6,1/4、hb、ultron 1/p,仲未計其他starwar個d

又要留下錢睇下有無其他特別d, eg deadpool, biohazard,ht搞到玩家疲勞,im恐慌{:1_376:}
the reason why I would pre-order this is the new mold. I still haven't buy the other new model old molds like Tank, Gamma, Hot rod... because simply not worth it :(
可動方面應比較前幾型更差了
pass
taylortoy01 發表於 23-1-2016 10:58 AM
如果H T吾出密D ,第3集d im 要出齊出到幾時。吾通10年先出晒邊個禁有耐性

認同。一年出4-5年隻iron man 3 ,都仲有排出,仲出埋開甲mark7
已經對lM無哂感覺.....麻目
hawker 發表於 23-1-2016 01:27 PM
我反而欣賞HT照樣乜都出齊基本上套ironman 3 電影就係一套超級無聊冇內函只係硬推mk1-42的商業策略電影
我 ...

我都覺得第3集最垃圾,那一大堆IM好心給它們多一點鏡頭,全部飛出來,然後大爆炸,又不像要推銷產品,情節又無聊,兩頭不到岸。
rubbish .......................