Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Ironman Mark 15

幣~~ 之前訂左Shortgun~~ d 配色又會甘似

請問呢隻Mark 15有冇另一隻配色? (好似Stricker & Gamma)

拿! 呢隻真係無誠意喇,配件乜春都無,得幾隻手型
passss 得
唔使訂,hottoys 遲遲唔截單,搞到D單跌價,到時上Y拍 執平單
蒙眼佬 發表於 22-1-2016 04:11 PM
唔使訂,hottoys 遲遲唔截單,搞到D單跌價,到時上Y拍 執平單

同意, Mark 17 heartbreaker 翻版,等插水。
我只等訂 mms 乜46,距絕買垃圾!

上網搵返設定圖, HT 呢隻Mark 15 好似配錯色喎~
電影官圖似黑配金~~  點解會甘?

但展覽會實物又好似金色~ 點解HT 官圖d 色會係另一回事?

alan2k 發表於 22-1-2016 04:17 PM
同意, Mark 17 heartbreaker 翻版,等插水。

隻mark 45夠係啦,1000訂,貨都未出,而家已經跌落6XX,訂嗰個都 on 9 啦 !
好悶…………………………
d角位本身好正, 但點解喇叭褲既...
是否DIECAST?

咁貴?
hk大人 發表於 22-1-2016 04:33 PM
上網搵返設定圖, HT 呢隻Mark 15 好似配錯色喎~
電影官圖似黑配金~~  點解會甘?

現場所見是銀色,不是金色。不過銀得幾靚,好有 metal feel!
幾靚,會入,等「炒家」一年後放手才入。
多口講句, 來緊今年經濟.....百業蕭條......寒冬期, 股/樓...都.....:ice: :help:

唔好人地出咩都入.....更加唔好而為還有得炒, IM 多到有D悶同嘔..... 來來去去都系咁,
當然有好多師兄~底系好雄厚, 只系講我個人睇法 , 玩具唔可以當飯食........今年真系要冷靜.....冷靜....:cool:

無錯!! 要变賣家劏  發表於 22-1-2016 06:15 PM
agreed ah !!~  發表於 22-1-2016 05:38 PM
九展已見過實物,第一個感覺一定唔會訂,現在官圖肯定靚,除非會再加新原素如情景地台,加配件,如果唔係只可以講一句sorry無位
:*:*:*月尾殺出ironman!!!!