Toysdaily 玩具日報

查看: 18885|回復: 31

[分享討論] 電影:X-MEN APOCALYPSE

X-MEN: APOCALYPSE | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX  

https://www.youtube.com/watch?v=COvnHv42T-A

中文首支前導預告片  

睇唔明點解兩老係後生仔,又有快銀..
marvel英雄電影一定支持
睇完預告,今次竟然無左狼人呢個關鍵人物?
交叉人 發表於 13-12-2015 09:40 AM
睇完預告,今次竟然無左狼人呢個關鍵人物?

狼人有份拍..不過應該第二預告先影佢...
呢套野真係拍到爛曬……
完全無心機睇
應該唔夠豬豬俠咁爛卦 ?
Uncle Ben 要死多幾多次至夠 ?
hyunn 發表於 12-12-2015 06:42 AM
睇唔明點解兩老係後生仔,又有快銀..

本集時間線係上集捧球場事件後十年,當時Jean, Cyclops, 等都只係十𡃁廿幾細路仔囡,啱啱俾博士收咗做學生

我自己都幾期待呢套X-MEN. 可能因為唔熟X-men故事, 所以唔知電影會講咩. Marvel的好多時由於連2020年果套都知邊個打邊個, 所以雖然電影會睇, 但又無咩特別期待咁啦.

舊版X-men我都係近年才認真睇返. 之前第一次基本上連邊個打邊個都唔太知~ XD
新版的X-men我都幾喜歡 (除了狼人前傳之外), 上集DOFP我都覺得幾緊張, 所以今集都會睇~ 可惜應該無機會出到figure啦...
jeffloh 發表於 14-12-2015 09:40 AM
我自己都幾期待呢套X-MEN. 可能因為唔熟X-men故事, 所以唔知電影會講咩. Marvel的好多時由於連2020年果套都 ...

呢個好可能同導演有關,第一,第二,DOFP,同呢集都係由BRYAN Singer執導,老實講,其他可以不理,你睇佢響DOFP基本上無視第三集嘅存在,Reboot一切
X-Men: Apocalypse | Super Bowl TV Commercial | 20th Century FOX

https://www.youtube.com/watch?v=mnu06cIUpMs

霍士今年只有死侍可接受,其餘都不知所謂:78: