Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Douglas.M.Saint

[玩具報告] 進化!King Arts - Iron Man Mark XLIII

狂四郎 發表於 5-11-2015 10:32 PM
建議你就唔好入ht mark 42,事關玩開43的話玩42會幾失望

咁大件事? c hing 可唔可以講多d ?
isotoys 發表於 6-11-2015 07:53 PM
咁大件事? c hing 可唔可以講多d ?

最簡單例子43都有做舊化,好唔好就見仁見智。
但42乜舊化都無,所謂的戰損甲裝後同本體完全唔夾。
42底褲位係軟膠,擺得來可能會退色。同樣地軟膠位影響玩動能力
狂四郎 發表於 6-11-2015 10:44 PM
42底 ...

其實42都好正,起碼配件多。42同43同時擁有亦不過份
stockholder 發表於 7-11-2015 12:07 AM
其實42都好正,起碼配件多。42同43同時擁有亦不過份

我兩隻都有買,不過43好D:78:
HT都算好,有D位改動過
狂四郎 發表於 6-11-2015 10:44 PM
42底 ...

"42底褲位係軟膠,擺得來可能會退色"

即係好似舊的HT IM mark 咁, 變成粉紅色?

too bad!! 我以HT所有合金公仔都唔會再用軟膠添?