Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[Hot Toys] Upcoming releases, Iron Man & Star Wars

死心吧啦…hottoys今次真係唔知點解要搞到個心口爐咁樣…

我依家好唔開心…

張upcoming release心口燈係有野o架o咼,唔通真係要唔開燈就拆塊白色野先見內構?
kikaider 發表於 17-11-2015 07:09 PM
張upcoming release心口燈係有野o架喎,唔通真係要唔開燈就拆塊白色野先見內構?

我覺得會有內構, 1/6都有1/4唔會無
睇真D有舊化, 拎之前D展覽圖對比下發現有D明顯位既戰損呢張相都有D痕係度
不過張相唔明顯(或者大貨減少左):ar:
lpoks12 發表於 17-11-2015 07:14 PM
我覺得會有內構, 1/6都有1/4唔會無
睇真D有舊化, 拎之前D展覽圖對比下發現有D明顯位既戰損呢張相都有D痕 ...

咁就唔明點解太兄Ironman果隻會白色,KA果隻1比4mark3半身像個內構做得咁細緻都着到燈啦!
可能下星期二之前有
好耐對ht都冇其待
希望唔好似mk3咁變失望!
最慘就係之前ht隻1/4乜43半胸像個爐都係白膠…

我依家變到有d驚到時隻hulkbuster裡面隻43又係白膠爐…
套戲入面都好似係白色!{:1_215:}
有d預感佢會插水~_~

good! waiting to buy one at 20% discount. :x
地獄滾球 發表於 17-11-2015 10:47 PM
最慘就係之前ht隻1/4乜43半胸像個爐都係白膠…

我依家變到有d驚到時隻hulkbuster裡面隻43又係白膠爐…

全高49cm的1/4 Mark 43  ,與1/6 比例的最大分別在於前者是以塑膠素材製造,而1/6 的則採用Die Cast (部份合金)形式生產。特色在於人偶的雙眼與Arc Reactor 具備發光LED 燈,裝甲的部分位置亦具備發光功能,而當中的裝甲一大以可拆卸及自由開關形式來設計。由於是首辦的關係,1/4 Mark 43 胸口的Arc Reactor 暫時未有圖樣公佈。
應該有既 點會1/6有 1/4反而冇
第一頁張圖都有啦- - ,吾明擔心d 咩
我覺得極有機會是保護貼...真係無擔心過.....
咁我都唔擔心喇!